Tıp sempozyumuna, tıp öğrencilerin yoğun ilgisi

EĞİTİM 09.05.2024 - 10:39, Güncelleme: 09.05.2024 - 10:39 5523+ kez okundu.
 

Tıp sempozyumuna, tıp öğrencilerin yoğun ilgisi

MCBÜ Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübünün tertiplediği Adli Tıp Sempozyumu ilgi ile izlendi.
Sempozyuma davet edilen Adli Tıp (Dr. Volkan Zeybek) ve Acil Tıp (Dr. Adnan Bilge) konu kapsamında bilgilendirmeler yaptı. Toplantının yapıldığı büyük salonu dolduran Tıp Fakültesi öğrencileri sempozyumu ilgiyle takip etti.   Sempozyum programı, kendilerinin senaryosunu yazıp, çekimlerini yaptıkları meraklandıran adliye, adli tıp ve acil tıp üçgeninde kısa metrajlı filmler de sürükleyici idi. Akran duyguları, akran ilgileri ve akran emeği ile ortaya çıkan ürünler, akıl ve teknoloji, gündemin beğenilenleri arasında yer aldı. Sempozyuma Dekanlık, danışman ve diğer destekçiler mali, idari ve akıl-tecrübe desteği verdi. Ayrıca Maddi yönden Manisa Ticaret Odası başkanı Mehmet Yılmaz katkı sağladı. Sempozyum sonunda, bütün genç Tıbbiyelilere hediye edilen kitapları (150 A.Çehov, Altıncı koğuş/  150 Mustafa Kemal Atatürk'ün Geometri kitabı/ 30 Kutadgu Bilig "Kaşgarlı Mahmut"/ 20 Ömer Seyfettin,  Türkçe Reçete, toplam 350 adet) finanse eden bazı hasta ve yakınlarının da bu güzelliğe katkıları memnunlukla karşılandı.
MCBÜ Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübünün tertiplediği Adli Tıp Sempozyumu ilgi ile izlendi.

Sempozyuma davet edilen Adli Tıp (Dr. Volkan Zeybek) ve Acil Tıp (Dr. Adnan Bilge) konu kapsamında bilgilendirmeler yaptı.

Toplantının yapıldığı büyük salonu dolduran Tıp Fakültesi öğrencileri sempozyumu ilgiyle takip etti.  

Sempozyum programı, kendilerinin senaryosunu yazıp, çekimlerini yaptıkları meraklandıran adliye, adli tıp ve acil tıp üçgeninde kısa metrajlı filmler de sürükleyici idi.

Akran duyguları, akran ilgileri ve akran emeği ile ortaya çıkan ürünler, akıl ve teknoloji, gündemin beğenilenleri arasında yer aldı.

Sempozyuma Dekanlık, danışman ve diğer destekçiler mali, idari ve akıl-tecrübe desteği verdi. Ayrıca Maddi yönden Manisa Ticaret Odası başkanı Mehmet Yılmaz katkı sağladı.

Sempozyum sonunda, bütün genç Tıbbiyelilere hediye edilen kitapları (150 A.Çehov, Altıncı koğuş/  150 Mustafa Kemal Atatürk'ün Geometri kitabı/ 30 Kutadgu Bilig "Kaşgarlı Mahmut"/ 20 Ömer Seyfettin,  Türkçe Reçete, toplam 350 adet) finanse eden bazı hasta ve yakınlarının da bu güzelliğe katkıları memnunlukla karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.