İzmir mesleki eğitimde iddialı

GÜNDEM 11.05.2024 - 10:07, Güncelleme: 11.05.2024 - 10:07 2525+ kez okundu.
 

İzmir mesleki eğitimde iddialı

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitim Tanıtım Fuarı’nın açılışı gerçekleşti. İzmir İl Milli Eğitim Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’nin açılışını yaptığı fuarda ortaokul öğrencilerine yönelik meslek liseleri alanlarının tanıtımı yapılacak.
İzmir, Mesleki Eğitimde İddialı İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi: “Milletimizin evlatlarının istikbal derdini her zerresinde hisseden yol arkadaşları olarak hepimiz ‘Türkiye Yüzyılı’ hedefine kilitlenmiş fikir ve gönül ortaklarıyız. Biz geleceği şekillendiriyoruz, biz geleceğe ruh vermeye çalışıyoruz. Mesleki eğitimle ilgili İzmir olarak iddialıyız. Hem Sayın Bakanımız hem de Genel Müdürümüzün ilimizi ziyaretlerinde verdikleri müjdeleri tek tek hayata geçiriyoruz. İzmir’de mesleki ve teknik eğitimin değeri ve önemi konusunda dikkat çeken, farkındalık kazandıran etkinliklerimizin sayısını her geçen gün arttırmayı hedefliyoruz. Bugünkü mesleki tanıtım fuarı da bunlardan biri” İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, fuar alanındaki stantları tek tek gezerek öğrencilerin ürettiği ürünlerle ilgili bilgi aldı. Konak Nevvar Salih İşgören Eğitim Kampüsü agora bahçede düzenlenen fuarda, İzmir’de bulunan meslek liselerinin kurduğu stantlarda ortaokul öğrencilerine yönelik meslek tanıtımları yapıldı. 37 alanda stant açılan fuarı, İzmir’in 30 ilçesinden ve civar illerden oldukça yüksek sayıda ziyaretçi gezdi.
İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitim Tanıtım Fuarı’nın açılışı gerçekleşti. İzmir İl Milli Eğitim Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’nin açılışını yaptığı fuarda ortaokul öğrencilerine yönelik meslek liseleri alanlarının tanıtımı yapılacak.

İzmir, Mesleki Eğitimde İddialı

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi: “Milletimizin evlatlarının istikbal derdini her zerresinde hisseden yol arkadaşları olarak hepimiz ‘Türkiye Yüzyılı’ hedefine kilitlenmiş fikir ve gönül ortaklarıyız. Biz geleceği şekillendiriyoruz, biz geleceğe ruh vermeye çalışıyoruz. Mesleki eğitimle ilgili İzmir olarak iddialıyız. Hem Sayın Bakanımız hem de Genel Müdürümüzün ilimizi ziyaretlerinde verdikleri müjdeleri tek tek hayata geçiriyoruz. İzmir’de mesleki ve teknik eğitimin değeri ve önemi konusunda dikkat çeken, farkındalık kazandıran etkinliklerimizin sayısını her geçen gün arttırmayı hedefliyoruz. Bugünkü mesleki tanıtım fuarı da bunlardan biri”

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, fuar alanındaki stantları tek tek gezerek öğrencilerin ürettiği ürünlerle ilgili bilgi aldı.

Konak Nevvar Salih İşgören Eğitim Kampüsü agora bahçede düzenlenen fuarda, İzmir’de bulunan meslek liselerinin kurduğu stantlarda ortaokul öğrencilerine yönelik meslek tanıtımları yapıldı. 37 alanda stant açılan fuarı, İzmir’in 30 ilçesinden ve civar illerden oldukça yüksek sayıda ziyaretçi gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.