Köy Yollarına Moloz Dökenlere Göz Açtırılmıyor!

GÜNDEM 11.05.2024 - 22:47, Güncelleme: 11.05.2024 - 23:04 4890+ kez okundu.
 

Köy Yollarına Moloz Dökenlere Göz Açtırılmıyor!

Giresun'un Bulancak ilçesinde duyarlı vatandaşların ihbarları sayesinde jandarma ekipleri, köy yollarına moloz dökenlere göz açtırmıyor.
Son olarak, bir vatandaşın ihbarı üzerine moloz döken şahıslar yakalanarak cezai işlem uygulandı. Geçtiğimiz haftalarda da benzer bir olay yaşanmış ve jandarma ekipleri, bir vatandaşın cep telefonu ile çektiği görüntü sonrası moloz döken şahsa idari para cezası kesmişti. Bu örnek olay, diğer vatandaşlara da ilham kaynağı olarak moloz dökme olaylarının ihbar edilmesine katkıda bulundu. Bulancak Jandarma Komutanlığı, ilçe sakinlerinin desteğiyle bu tür olayların önüne geçmeye kararlı olduğunu ve moloz dökme olaylarını ihbar eden vatandaşlara teşekkür ettiğini açıkladı.
Giresun'un Bulancak ilçesinde duyarlı vatandaşların ihbarları sayesinde jandarma ekipleri, köy yollarına moloz dökenlere göz açtırmıyor.

Son olarak, bir vatandaşın ihbarı üzerine moloz döken şahıslar yakalanarak cezai işlem uygulandı.

Geçtiğimiz haftalarda da benzer bir olay yaşanmış ve jandarma ekipleri, bir vatandaşın cep telefonu ile çektiği görüntü sonrası moloz döken şahsa idari para cezası kesmişti. Bu örnek olay, diğer vatandaşlara da ilham kaynağı olarak moloz dökme olaylarının ihbar edilmesine katkıda bulundu.

Bulancak Jandarma Komutanlığı, ilçe sakinlerinin desteğiyle bu tür olayların önüne geçmeye kararlı olduğunu ve moloz dökme olaylarını ihbar eden vatandaşlara teşekkür ettiğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.