Sağanak yağış sel felaketine yol açtı: Evler su altında!

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 14.05.2024 - 10:46, Güncelleme: 14.05.2024 - 10:59 1947+ kez okundu.
 

Sağanak yağış sel felaketine yol açtı: Evler su altında!

Sağanak yağış sel felaketine yol açtı: Evler su altında!
Tokat'ın Zile ilçesinde sağanak sonrası suların bastığı binaların bodrum katları Zile Belediyesi ekiplerinde temizlendi. İlçede 11 Mayıs 2024 tarihinde sağanak sonucu çok sayıda binanın bodrum katını su bastı. Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, AA muhabirine, "Binaların bodrum ve zemin katlarında yüzlerce ev sular altında kaldı. Mevsim normallerinin üstünde başlayan ani yağışlar nedeniyle maalesef çok sayıda vatandaşımız mağdur oldu. AFAD ekipleri ile birlikte sel basan evlerdeki deşarj işlemleri tamamlandı. Zarar ziyan tespit çalışmalarımız devam ediyor. Kaymakamlığımız AFAD ve Belediye olarak mağduriyetleri gidereceğiz." dedi.
Sağanak yağış sel felaketine yol açtı: Evler su altında!

Tokat'ın Zile ilçesinde sağanak sonrası suların bastığı binaların bodrum katları Zile Belediyesi ekiplerinde temizlendi.

İlçede 11 Mayıs 2024 tarihinde sağanak sonucu çok sayıda binanın bodrum katını su bastı.

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, AA muhabirine, "Binaların bodrum ve zemin katlarında yüzlerce ev sular altında kaldı. Mevsim normallerinin üstünde başlayan ani yağışlar nedeniyle maalesef çok sayıda vatandaşımız mağdur oldu. AFAD ekipleri ile birlikte sel basan evlerdeki deşarj işlemleri tamamlandı. Zarar ziyan tespit çalışmalarımız devam ediyor. Kaymakamlığımız AFAD ve Belediye olarak mağduriyetleri gidereceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.