Tofaş'la Fenomen oldu, "Anlaaa DAA" diyerek milyonları peşine takıyor!

GÜNDEM 14.05.2024 - 17:11, Güncelleme: 14.05.2024 - 17:11 5389+ kez okundu.
 

Tofaş'la Fenomen oldu, "Anlaaa DAA" diyerek milyonları peşine takıyor!

Bulancaklı Ekin Sena Erdoğan farklı tarzı ve özgün videolarıyla kısa sürede sosyal medyada fenomen haline geldi.
Tofaş marka arabasıyla çektiği videolarda şarkı sözlerine yer veren ve "Anlaaa DAA" gibi özgün ifadelerle izleyenleri kendine hayran bırakan Erdoğan, araba kullanma becerisiyle de erkeklere taş çıkarıyor. Erdoğan'ın videoları, doğal tavrı, enerjisi ve özgün tarzıyla izleyicilerden büyük beğeni topluyor. Arabesk şarkılardan aldığı kesitler ve "Anlaaa DAA" gibi ifadeler ise videolara ayrı bir renk katıyor. Erdoğan'ın araba kullanma becerisi de videolarına ayrı bir hava katıyor. Videolarda ustaca araba kullanan Erdoğan, izleyicileri şaşırtıyor ve takdir topluyor. Sosyal medyada fenomen haline gelen Erdoğan, takipçi sayısını her geçen gün artırıyor. Erdoğan'ın videoları, milyonlarca kişi tarafından izleniyor ve beğeniliyor. Ekin Sena Erdoğan sosyal medyada farklı tarzıyla ve özgün içerikleriyle yaklaşık 250 bin olan takipçi sayısını milyonlara çıkartmayı hedefliyor.   Ekin Sena Erdoğan'ın birbirinden farklı ve eğlenceli videolarını izlemek için tıklayınız...
Bulancaklı Ekin Sena Erdoğan farklı tarzı ve özgün videolarıyla kısa sürede sosyal medyada fenomen haline geldi.

Tofaş marka arabasıyla çektiği videolarda şarkı sözlerine yer veren ve "Anlaaa DAA" gibi özgün ifadelerle izleyenleri kendine hayran bırakan Erdoğan, araba kullanma becerisiyle de erkeklere taş çıkarıyor.

Erdoğan'ın videoları, doğal tavrı, enerjisi ve özgün tarzıyla izleyicilerden büyük beğeni topluyor. Arabesk şarkılardan aldığı kesitler ve "Anlaaa DAA" gibi ifadeler ise videolara ayrı bir renk katıyor.

Erdoğan'ın araba kullanma becerisi de videolarına ayrı bir hava katıyor. Videolarda ustaca araba kullanan Erdoğan, izleyicileri şaşırtıyor ve takdir topluyor.

Sosyal medyada fenomen haline gelen Erdoğan, takipçi sayısını her geçen gün artırıyor. Erdoğan'ın videoları, milyonlarca kişi tarafından izleniyor ve beğeniliyor.

Ekin Sena Erdoğan sosyal medyada farklı tarzıyla ve özgün içerikleriyle yaklaşık 250 bin olan takipçi sayısını milyonlara çıkartmayı hedefliyor.  

Ekin Sena Erdoğan'ın birbirinden farklı ve eğlenceli videolarını izlemek için tıklayınız...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.