Komşu ildeki uyuşturucu operasyonlarında 21 kişi hakkında işlem yapıldı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 15.05.2024 - 17:31, Güncelleme: 15.05.2024 - 17:35 2876+ kez okundu.
 

Komşu ildeki uyuşturucu operasyonlarında 21 kişi hakkında işlem yapıldı

Trabzon'da son bir haftada düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 21 kişi hakkında işlem yapıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, sen bir haftada narkotik suçlarla mücadele çalışmaları kapsamında düzenlenen operasyonlarda, 1778 kök kenevir, 22,06 gram sentetik uyuşturucu ve bir miktar kenevir tohumu, 45 uyuşturucu hap, 2 cam düzenek, hassas terazi, ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait şarjör ile 36 fişek ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 21 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
Trabzon'da son bir haftada düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 21 kişi hakkında işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, sen bir haftada narkotik suçlarla mücadele çalışmaları kapsamında düzenlenen operasyonlarda, 1778 kök kenevir, 22,06 gram sentetik uyuşturucu ve bir miktar kenevir tohumu, 45 uyuşturucu hap, 2 cam düzenek, hassas terazi, ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait şarjör ile 36 fişek ele geçirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınan 21 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.