ESBAŞ, “Ne yediğimizi biliyoruz” etkinliği düzenledi

GÜNDEM 18.05.2024 - 10:34, Güncelleme: 18.05.2024 - 10:34 2279+ kez okundu.
 

ESBAŞ, “Ne yediğimizi biliyoruz” etkinliği düzenledi

Ege Serbest Bölgesinde faaliyet gösteren firmaların yönetici ve temsilcileri ile ESBAŞ Gıda İşletmelerine gıda ürünleri tedariki sağlayan firmaların yöneticilerini buluşturan etkinlikte ayrıca, sağlıkla ilgili çeşitli kitapları bulunan Serkan Karaismailoğlu, ““Beyinde Ararken Bağırsakta Buldum” konulu bir sunum gerçekleştirdi.
ESBAŞ Teknoloji Merkezinde gün boyu süren ‘Ne Yediğimizi Biliyoruz’ etkinliğinde ESBAŞ Gıda İşletmelerine tedarik sağlayan Sultan Et, Sakıpağa ve İzeksan firmalarının yöneticileri, ürünleri ve tesislerindeki üretim süreçleri hakkında bilgi verdiler.   ESBAŞ Gıda İşletmeleri Direktörü Soner Arslan, Ne Yediğimizi Biliyoruz etkinliğinin, üretim süreçlerinin tüm aşamalarında müşterilerine karşı şeffaf olma isteğinden doğduğunu vurguladı. ISO 22000 Gıda Güvenliği, ISO 14001, ISO 45001 ve ISO 9001 belgelerine sahip bir işletme olarak günlük 26 bin kişiye sıcak yemek ürettiklerini aktaran Arslan, “Yemeklerimizi müşterilerimize ulaştırırken 4 ayda 60 bin km yol yapıyoruz. Bu da Türkiye’nin en doğusundan batısına yaklaşık 40 kez gidip gelmeye ve dünyanın etrafında 2 tur atmaya eşdeğerdir. Özümüz aşçılık, bakışımız mühendislik felsefesi ile Foça ilçemizin nüfusu kadar bir nüfusu her gün doyuruyoruz diyebiliriz” şeklinde konuştu.   Soner Arslan, ESBAŞ Gıda İşletmelerine bağlı birimler olan; Satış Catering Biriminin günlük 3 bin 500 adet gıda ürünü ürettiğini, Restoranın her gün 450 kişiye hizmet verdiğini, 2 kantin ve kafeterya ile her gün 150 kişinin ağırlandığını, bunların yanı sıra 52 otomatla da müşterilerine hizmet verildiğini söyledi. Arslan, faaliyetleri hakkında şu bilgileri verdi: “2020 yılında, müşterilerimizin gıda ve gıda dışı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurduğumuz Satış Pazarlama Birimimiz, 4 yıl içerisinde 700 çeşit ürün gamına ulaştı. Bunların yanı sıra mutfak ekipmanları ve mutfak projelerinde de müşterilerimize hizmet veriyoruz“ diye konuştu.
Ege Serbest Bölgesinde faaliyet gösteren firmaların yönetici ve temsilcileri ile ESBAŞ Gıda İşletmelerine gıda ürünleri tedariki sağlayan firmaların yöneticilerini buluşturan etkinlikte ayrıca, sağlıkla ilgili çeşitli kitapları bulunan Serkan Karaismailoğlu, ““Beyinde Ararken Bağırsakta Buldum” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

ESBAŞ Teknoloji Merkezinde gün boyu süren ‘Ne Yediğimizi Biliyoruz’ etkinliğinde ESBAŞ Gıda İşletmelerine tedarik sağlayan Sultan Et, Sakıpağa ve İzeksan firmalarının yöneticileri, ürünleri ve tesislerindeki üretim süreçleri hakkında bilgi verdiler.  

ESBAŞ Gıda İşletmeleri Direktörü Soner Arslan, Ne Yediğimizi Biliyoruz etkinliğinin, üretim süreçlerinin tüm aşamalarında müşterilerine karşı şeffaf olma isteğinden doğduğunu vurguladı. ISO 22000 Gıda Güvenliği, ISO 14001, ISO 45001 ve ISO 9001 belgelerine sahip bir işletme olarak günlük 26 bin kişiye sıcak yemek ürettiklerini aktaran Arslan, “Yemeklerimizi müşterilerimize ulaştırırken 4 ayda 60 bin km yol yapıyoruz. Bu da Türkiye’nin en doğusundan batısına yaklaşık 40 kez gidip gelmeye ve dünyanın etrafında 2 tur atmaya eşdeğerdir. Özümüz aşçılık, bakışımız mühendislik felsefesi ile Foça ilçemizin nüfusu kadar bir nüfusu her gün doyuruyoruz diyebiliriz” şeklinde konuştu.  

Soner Arslan, ESBAŞ Gıda İşletmelerine bağlı birimler olan; Satış Catering Biriminin günlük 3 bin 500 adet gıda ürünü ürettiğini, Restoranın her gün 450 kişiye hizmet verdiğini, 2 kantin ve kafeterya ile her gün 150 kişinin ağırlandığını, bunların yanı sıra 52 otomatla da müşterilerine hizmet verildiğini söyledi. Arslan, faaliyetleri hakkında şu bilgileri verdi: “2020 yılında, müşterilerimizin gıda ve gıda dışı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurduğumuz Satış Pazarlama Birimimiz, 4 yıl içerisinde 700 çeşit ürün gamına ulaştı. Bunların yanı sıra mutfak ekipmanları ve mutfak projelerinde de müşterilerimize hizmet veriyoruz“ diye konuştu.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.