71 Yaşında hala işinin başında

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 23.05.2024 - 17:22, Güncelleme: 23.05.2024 - 17:34 4194+ kez okundu.
 

71 Yaşında hala işinin başında

Giresun'un Bulancak ilçesinde 15 yaşında elektrikçiliğe başlayan 71 yaşındaki Yüksel Tiryaki, hala mesleğine devam ediyor.
Oğlu Zafer Tiryaki ile kendine ait elektrik dükkanında hala çalışan Tiryaki, bazı zamanlarda inşaata giderek eski günlerine dönüyor. Yüksel Tiryaki, 56 yıldır elektrikçilik mesleğini severek ve büyük bir tutkuyla icra ederken, 15 yaşında çırak olarak başladığı meslekte ustalığa kadar yükseldiğini, Bulancak ve çevresindeki birçok binanın elektrik tesisatını kurduğunu söyledi. İlerleyen yaşına rağmen hala aktif olarak çalışan Tiryaki, mesleğini çok sevdiğini ve her zaman yeni şeyler öğrendiğini de sözlerine ekledi. Zaman zaman inşaatlara giderek eski günlerine döndüğünü aktaran Tiryaki'nin hikayesi, yaşına rağmen tutkuyla çalışmanın ve üretmenin mümkün olduğunun güzel bir örneği olarak karşımıza çıktı.
Giresun'un Bulancak ilçesinde 15 yaşında elektrikçiliğe başlayan 71 yaşındaki Yüksel Tiryaki, hala mesleğine devam ediyor.

Oğlu Zafer Tiryaki ile kendine ait elektrik dükkanında hala çalışan Tiryaki, bazı zamanlarda inşaata giderek eski günlerine dönüyor. Yüksel Tiryaki, 56 yıldır elektrikçilik mesleğini severek ve büyük bir tutkuyla icra ederken, 15 yaşında çırak olarak başladığı meslekte ustalığa kadar yükseldiğini, Bulancak ve çevresindeki birçok binanın elektrik tesisatını kurduğunu söyledi.

İlerleyen yaşına rağmen hala aktif olarak çalışan Tiryaki, mesleğini çok sevdiğini ve her zaman yeni şeyler öğrendiğini de sözlerine ekledi. Zaman zaman inşaatlara giderek eski günlerine döndüğünü aktaran Tiryaki'nin hikayesi, yaşına rağmen tutkuyla çalışmanın ve üretmenin mümkün olduğunun güzel bir örneği olarak karşımıza çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.