Türk Mutfağı Haftasında "Coğrafi İşaretli Ürünlerle Hazırlan Manisa Mutfağından Yenilikçi Lezzetler" Sergilendi

TURİZM (YH) - Yıldız Haber | 23.05.2024 - 17:28, Güncelleme: 23.05.2024 - 17:28 28395+ kez okundu.
 

Türk Mutfağı Haftasında "Coğrafi İşaretli Ürünlerle Hazırlan Manisa Mutfağından Yenilikçi Lezzetler" Sergilendi

21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri kapsamında, Vali Yardımcısı Erhan Günay, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Manisa Gastronomi Derneği Başkanı Gizem Tarım ve beraberindeki heyet Vali Enver Ünlü'yü ziyaret etti.
Heyet ziyarette Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında ilde yapılacak programlar hakkında Vali Enver Ünlü’ye bilgi verdi. Heyet, Vali Ünlü’ye ilimizin coğrafi işaretli ürünleri olan Manisa Çekirdeksiz Sultani Üzümlü ve Mesir Macunu ile yapılan kurabiye ikramında bulunarak, Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı kitabını hediye etti. Manisa’nın Coğrafi İşaretli Ürünleri ile Hazırlanan Lezzetler Sergilendi. Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Manisa Ticaret Borsası ve Manisa Gastronomi Derneğinin katkılarıyla Giritligil Otel’de Manisa’nın coğrafi işaretli ürünleri ile hazırlanan lezzetler sergilendi. Manisalı şefler tarafından Manisa'ya özgü Mesir Macunu ve Manisa Çekirdekiz Sultani Üzüm kullanarak hazırlanan ürünler büyük beğeni topladı. Programın sonunda Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katılımları ve Manisa’nın mutfak kültürüne bugüne kadar yapmış oldukları katkılardan dolayı katılımcılara teşekkür belgesi verildi.  
21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri kapsamında, Vali Yardımcısı Erhan Günay, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Manisa Gastronomi Derneği Başkanı Gizem Tarım ve beraberindeki heyet Vali Enver Ünlü'yü ziyaret etti.

Heyet ziyarette Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında ilde yapılacak programlar hakkında Vali Enver Ünlü’ye bilgi verdi. Heyet, Vali Ünlü’ye ilimizin coğrafi işaretli ürünleri olan Manisa Çekirdeksiz Sultani Üzümlü ve Mesir Macunu ile yapılan kurabiye ikramında bulunarak, Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı kitabını hediye etti.

Manisa’nın Coğrafi İşaretli Ürünleri ile Hazırlanan Lezzetler Sergilendi.

Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Manisa Ticaret Borsası ve Manisa Gastronomi Derneğinin katkılarıyla Giritligil Otel’de Manisa’nın coğrafi işaretli ürünleri ile hazırlanan lezzetler sergilendi.

Manisalı şefler tarafından Manisa'ya özgü Mesir Macunu ve Manisa Çekirdekiz Sultani Üzüm kullanarak hazırlanan ürünler büyük beğeni topladı.

Programın sonunda Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katılımları ve Manisa’nın mutfak kültürüne bugüne kadar yapmış oldukları katkılardan dolayı katılımcılara teşekkür belgesi verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.