Fifa Hakemi Mürvet Yavuztürk, ilk maratonda zirveye koştu!

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 27.05.2024 - 11:15, Güncelleme: 27.05.2024 - 13:17 7418+ kez okundu.
 

Fifa Hakemi Mürvet Yavuztürk, ilk maratonda zirveye koştu!

Uluslararası Giresun Aksu Festivali kapsamında 26 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenen 7. Runkerasus Giresun Yarı Maratonu'nda heyecan verici anlar yaşandı.
İlk kez maratona katılan Fifa hakemi Mürvet Yavuztürk, 10 K yol koşusunda 35-39 yaş kategorisinde birincilik elde ederek büyük bir başarıya imza attı. 10 kilometreyi 50.40 da bitiren Yavuztürk, genel klasmanda da ilk 4'e girmeyi başararak maraton tarihinde iz bıraktı. 21 kilometrelik parkur, liman girişinden başlayıp Ofran Plajı'ndan dönerek tamamlandı. Maratonun yanında, liman girişinden start alıp Belediye Plajı'nda sona eren 10 kilometrelik bir yol koşusu da gerçekleşti. Mürvet Yavuztürk'ün bu başarısı, sporseverler tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Yıldız Haber Gazetesi olarak kendisini tebrik ediyor, bundan sonraki yarışmalarda da başarılar diliyoruz.
Uluslararası Giresun Aksu Festivali kapsamında 26 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenen 7. Runkerasus Giresun Yarı Maratonu'nda heyecan verici anlar yaşandı.

İlk kez maratona katılan Fifa hakemi Mürvet Yavuztürk, 10 K yol koşusunda 35-39 yaş kategorisinde birincilik elde ederek büyük bir başarıya imza attı. 10 kilometreyi 50.40 da bitiren Yavuztürk, genel klasmanda da ilk 4'e girmeyi başararak maraton tarihinde iz bıraktı.

21 kilometrelik parkur, liman girişinden başlayıp Ofran Plajı'ndan dönerek tamamlandı. Maratonun yanında, liman girişinden start alıp Belediye Plajı'nda sona eren 10 kilometrelik bir yol koşusu da gerçekleşti.

Mürvet Yavuztürk'ün bu başarısı, sporseverler tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Yıldız Haber Gazetesi olarak kendisini tebrik ediyor, bundan sonraki yarışmalarda da başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.