Bulancak'ın Bu Mahallesinde Yol Çilesi Bitmiyor!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 29.05.2024 - 14:23, Güncelleme: 29.05.2024 - 14:48 6028+ kez okundu.
 

Bulancak'ın Bu Mahallesinde Yol Çilesi Bitmiyor!

Bulancak Güzelyalı Mahallesi sakinleri, yıllardır bozuk olan yollara isyan ederek göreve 2 ay önce başlayan Başkan Sıbıç'tan destek beklediklerini açıkladılar.
Mahalle sakinleri, çamurlu ve çukur yollardan dolayı araçlarının sanayiden geri gelmediğini ve bu durumdan büyük mağduriyet yaşadıklarını belirtirken Muhasebeci Emre Kırım, uzun yıllardan bu yana bozuk olan yolun Başkan Necmi Sıbıç tarafından yapılmasını talep ettiklerini söyledi. Gazetemize konuşan Kırım, "Yollarımız yaz kış çamurdan kurtulmuyor, ne yürüyebiliyoruz, ne araçlarımızla geçebiliyoruz, bu yollar yüzünden araçlarımız sanayiden geri gelmiyor. Bulancak Belediye Başkanı Sayın Necmi Sıbıç’a rica ediyoruz lütfen yollarımıza bir çare bulun" dedi. “Yollarımız yaz kış çamurdan kurtulmuyor, ne yürüyebiliyoruz, ne araçlarımızla geçebiliyoruz, bu yollar yüzünden araçlarımız sanayiden geri gelmiyor. Bulancak Belediye Başkanı Sayın Necmi Sıbıç’a rica ediyoruz lütfen yollarımıza bir çare bulun." Dedi.  
Bulancak Güzelyalı Mahallesi sakinleri, yıllardır bozuk olan yollara isyan ederek göreve 2 ay önce başlayan Başkan Sıbıç'tan destek beklediklerini açıkladılar.

Mahalle sakinleri, çamurlu ve çukur yollardan dolayı araçlarının sanayiden geri gelmediğini ve bu durumdan büyük mağduriyet yaşadıklarını belirtirken Muhasebeci Emre Kırım, uzun yıllardan bu yana bozuk olan yolun Başkan Necmi Sıbıç tarafından yapılmasını talep ettiklerini söyledi.

Gazetemize konuşan Kırım, "Yollarımız yaz kış çamurdan kurtulmuyor, ne yürüyebiliyoruz, ne araçlarımızla geçebiliyoruz, bu yollar yüzünden araçlarımız sanayiden geri gelmiyor. Bulancak Belediye Başkanı Sayın Necmi Sıbıç’a rica ediyoruz lütfen yollarımıza bir çare bulun" dedi.

“Yollarımız yaz kış çamurdan kurtulmuyor, ne yürüyebiliyoruz, ne araçlarımızla geçebiliyoruz, bu yollar yüzünden araçlarımız sanayiden geri gelmiyor. Bulancak Belediye Başkanı Sayın Necmi Sıbıç’a rica ediyoruz lütfen yollarımıza bir çare bulun." Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.