Giresun'da Zehir Tacirlerine Darbe! Tek Tek Açıklandı!

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 01.06.2024 - 11:07, Güncelleme: 01.06.2024 - 11:07 3456+ kez okundu.
 

Giresun'da Zehir Tacirlerine Darbe! Tek Tek Açıklandı!

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 1-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen uyuşturucu ticareti operasyonlarını açıkladı.
Operasyonlarda çok sayıda şüpheli ve uyuşturucu maddesi ele geçirildi. 1 ayda 35 şüpheli yakalandı, birçok uyuşturucu madde ele geçirildi! Operasyonlarda yakalanan uyuşturucu maddeleri ve şüphelilerin sayıları şu şekilde: *35 şüpheli *3 adet kök kenevir *31,01 gram metamfetamin *138 adet ecstasy *3,7 gram skunk *41,63 gram esrar *65,4 gram bonzai *125 adet sentetik ecza *2 hassas terazi *3 adet silah Giresun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada: "Giresun Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü olarak ZEHİR ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Huzurun Şehri Giresun’da yaşayan tüm hemşehrilerimize ve kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.  
Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 1-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen uyuşturucu ticareti operasyonlarını açıkladı.

Operasyonlarda çok sayıda şüpheli ve uyuşturucu maddesi ele geçirildi. 1 ayda 35 şüpheli yakalandı, birçok uyuşturucu madde ele geçirildi!

Operasyonlarda yakalanan uyuşturucu maddeleri ve şüphelilerin sayıları şu şekilde:

*35 şüpheli

*3 adet kök kenevir

*31,01 gram metamfetamin

*138 adet ecstasy

*3,7 gram skunk

*41,63 gram esrar

*65,4 gram bonzai

*125 adet sentetik ecza

*2 hassas terazi

*3 adet silah

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada: " Giresun Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü olarak ZEHİR ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Huzurun Şehri Giresun’da yaşayan tüm hemşehrilerimize ve kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.