Atatürkçü Düşünce Derneği'nde Yeniden Başarı!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 03.06.2024 - 13:06, Güncelleme: 03.06.2024 - 13:13 2891+ kez okundu.
 

Atatürkçü Düşünce Derneği'nde Yeniden Başarı!

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez seçiminde yeniden aday olan Genel Başkan Hüsnü Bozkurt, seçimde tekrar genel başkan seçildi.
2 Haziran Pazar günü Ankara'da yapılan seçimin ardından yaptığı konuşmada Bozkurt, yeniden seçilmenin gururunu yaşadığını ve 2021 yılında ki genel kurulunda yönetimlerinde bulunamayan Gürhan Akdoğan ve Durur Gök'ün aralarına katılmasından memnuniyet duyduğunu belirtti. Bozkurt, genel kurul delegelerine teşekkür ederek, "Yeniden Atatürk Cumhuriyeti yolunda mücadelemiz sürecektir. Yaşasın Kemalizim!" dedi. Bulancaklı Eczacı Basri Gürsoy da tekrardan Bozkurt'un kadrosunda yer alarak büyük bir başarı elde etti. Gürsoy, seçilmenin gururunu yaşadıklarını ve derneğin Atatürkçü ilke ve inkılaplar doğrultusunda çalışmalarına devam edeceğini söyledi. Atatürkçü Düşünce Derneği'nin yeni yönetimi, Atatürkçü değerleri korumak ve savunmak için önemli çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini belirtti.  
Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez seçiminde yeniden aday olan Genel Başkan Hüsnü Bozkurt, seçimde tekrar genel başkan seçildi.

2 Haziran Pazar günü Ankara'da yapılan seçimin ardından yaptığı konuşmada Bozkurt, yeniden seçilmenin gururunu yaşadığını ve 2021 yılında ki genel kurulunda yönetimlerinde bulunamayan Gürhan Akdoğan ve Durur Gök'ün aralarına katılmasından memnuniyet duyduğunu belirtti. Bozkurt, genel kurul delegelerine teşekkür ederek, "Yeniden Atatürk Cumhuriyeti yolunda mücadelemiz sürecektir. Yaşasın Kemalizim!" dedi.

Bulancaklı Eczacı Basri Gürsoy da tekrardan Bozkurt'un kadrosunda yer alarak büyük bir başarı elde etti. Gürsoy, seçilmenin gururunu yaşadıklarını ve derneğin Atatürkçü ilke ve inkılaplar doğrultusunda çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin yeni yönetimi, Atatürkçü değerleri korumak ve savunmak için önemli çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini belirtti.

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.