Hem arsız hem de yüzsüz dilencilere zabıta müdahale etti!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 04.06.2024 - 12:02, Güncelleme: 04.06.2024 - 12:02 2224+ kez okundu.
 

Hem arsız hem de yüzsüz dilencilere zabıta müdahale etti!

Bulancak'ta son günlerde artan ve duygu sömürüsü yaparak dilenen dilencilere Bulancak Belediyesi Zabıta ekipleri müdahale etti.
Dilenirken para vermeyen vatandaşlara yönelik hakaret içeren sözlerde bulunan dilenciler, Bulancak sakinlerinin tepkisine neden oldu.Vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine harekete geçen Zabıta ekipleri, Bulancak Cumhuriyet Meydanı'nda yakaladıkları iki kadın dilencinin ilçenin en kalabalık olduğu Salı günü dolayısıyla dilenmek için dışarıdan geldiklerini tespit etti. İlçe dışından geldikleri anlaşılan dilencilere uyarıda bulunan ekipler, dilencileri geldikleri Giresun dolmuşa kadar aracılık yaparak ilçeden gönderdiler. Ekipler, dilencilere bir dahaki sefere cezai işlem uygulanacağını da bildirdi. Vatandaşlar duygu sömürülerine karşı mücadele başlatan zabıta ekiplerine bu davranışlarından dolayı teşekkür etti.
Bulancak'ta son günlerde artan ve duygu sömürüsü yaparak dilenen dilencilere Bulancak Belediyesi Zabıta ekipleri müdahale etti.

Dilenirken para vermeyen vatandaşlara yönelik hakaret içeren sözlerde bulunan dilenciler, Bulancak sakinlerinin tepkisine neden oldu.Vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine harekete geçen Zabıta ekipleri, Bulancak Cumhuriyet Meydanı'nda yakaladıkları iki kadın dilencinin ilçenin en kalabalık olduğu Salı günü dolayısıyla dilenmek için dışarıdan geldiklerini tespit etti.

İlçe dışından geldikleri anlaşılan dilencilere uyarıda bulunan ekipler, dilencileri geldikleri Giresun dolmuşa kadar aracılık yaparak ilçeden gönderdiler. Ekipler, dilencilere bir dahaki sefere cezai işlem uygulanacağını da bildirdi. Vatandaşlar duygu sömürülerine karşı mücadele başlatan zabıta ekiplerine bu davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.