Bulancak Pazarsuyu Mahallesi'nde Bayram Temizliği Tamamlandı

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 14.06.2024 - 16:42, Güncelleme: 14.06.2024 - 17:04 3554+ kez okundu.
 

Bulancak Pazarsuyu Mahallesi'nde Bayram Temizliği Tamamlandı

Giresun’un Bulancak ilçesinin en yeni mahallesi olan Pazarsuyu Mahallesi’nde Kurban Bayramı öncesi kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi.
Pazarsuyu Mahallesi Muhtarı İbrahim Keleş, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde mezar temizliği, mahalle yollarının temizliği, elektrik kablolarına ve yola gelen dalların kesilmesi ve yol kenarlarına su kanalları açılması gibi önemli çalışmaların tamamlandığını açıkladı. Bu çalışmalarla mahalle halkına daha temiz ve düzenli bir yaşam alanı sunmayı hedeflediklerini belirten Keleş, emeği geçen herkese teşekkür etti. Muhtar Keleş, "Kurban Bayramı öncesi mahallemizin ihtiyaç duyduğu temizlik ve düzenleme çalışmalarını tamamladık. Bu süreçte bizlere destek olan Bulancak Belediye Başkanımız Sayın Necmi Sıbıç’a mahalle halkımız adına çok teşekkür ederim. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek ve mahallemizi daha da güzelleştireceğiz," dedi.  
Giresun’un Bulancak ilçesinin en yeni mahallesi olan Pazarsuyu Mahallesi’nde Kurban Bayramı öncesi kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Pazarsuyu Mahallesi Muhtarı İbrahim Keleş, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde mezar temizliği, mahalle yollarının temizliği, elektrik kablolarına ve yola gelen dalların kesilmesi ve yol kenarlarına su kanalları açılması gibi önemli çalışmaların tamamlandığını açıkladı. Bu çalışmalarla mahalle halkına daha temiz ve düzenli bir yaşam alanı sunmayı hedeflediklerini belirten Keleş, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Muhtar Keleş, "Kurban Bayramı öncesi mahallemizin ihtiyaç duyduğu temizlik ve düzenleme çalışmalarını tamamladık. Bu süreçte bizlere destek olan Bulancak Belediye Başkanımız Sayın Necmi Sıbıç’a mahalle halkımız adına çok teşekkür ederim. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek ve mahallemizi daha da güzelleştireceğiz," dedi.

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.