Ali Henden vefat etti

VEFAT (YH) - Yıldız Haber | 15.06.2024 - 11:41, Güncelleme: 15.06.2024 - 11:52 4334 kez okundu.
 

Ali Henden vefat etti

Erdoğan Köyü'nden Hendenoğulları'ndan Sıtkı Henden'in oğlu Ali Henden vefat etti.
Ömer, Ahmet, Münevver, Emine ve Cafer Henden'in kardeşleri Aynur, Tuğba ve Serkan Henden'in babaları, Emine Henden'in eşi Ali Henden vefat etti. Cenazesi 15 Haziran Cumartesi (bugün) ikindi namazına müteakip Bulancak Orta Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Erdoğan Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
Erdoğan Köyü'nden Hendenoğulları'ndan Sıtkı Henden'in oğlu Ali Henden vefat etti.

Ömer, Ahmet, Münevver, Emine ve Cafer Henden'in kardeşleri Aynur, Tuğba ve Serkan Henden'in babaları, Emine Henden'in eşi Ali Henden vefat etti.

Cenazesi 15 Haziran Cumartesi (bugün) ikindi namazına müteakip Bulancak Orta Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Erdoğan Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Yıldız Haber olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.