Yolcular huzurlu ve güvenli ulaşım istiyor!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 25.06.2024 - 10:47, Güncelleme: 25.06.2024 - 10:57 2045 kez okundu.
 

Yolcular huzurlu ve güvenli ulaşım istiyor!

Dolmuşlardaki eksiklikler yolcuların tepkisine yol açıyor. Vatandaşlar yaz aylarında klima açmak yerine kapıları açık giden dolmuş şoförlerini eleştirdi.
Yolcular "Kaç lira ücret isteniyorsa veriyoruz ancak huzurlu ve güvenli yolculuk yapamıyoruz" diyerek eleştirilerini şöyle ifade ettiler:   KALİTELİ HİZMET BEKLİYORUZ "Dolmuşlarda klima yok. Bu sıcakta bunalıyoruz. Bunu söyleyince dolmuşun içini havalandırmak için kapıyı açıyorlar ancak ayakta yolcu alıyorlar, olası bir durumda ayaktaki yolcuların yere düşme tehlikesi var.  Sürücüler kendi oturdukları koltuğun yanındaki camı açarak rahatlıyorlar ama biz yolcular dolmuşun içinde bunalıyoruz. Dolmuşu havalandırmak için neden kapı açılıyor, neden klima kullanılmıyor?  YETKİLİLERDEN DENETİM İSTİYORUZ Benzine gelen zam oranında bizlerin ücretine de zam geliyor. Ne isteniyorsa ödüyoruz. Biz huzurlu, güvenli hizmet istiyoruz.  Yetkililerden denetim yapmalarını, dolmuşlara klimayı şart koşmalarını, ayakta yolcu almayı yasaklamalarını istiyoruz"
Dolmuşlardaki eksiklikler yolcuların tepkisine yol açıyor. Vatandaşlar yaz aylarında klima açmak yerine kapıları açık giden dolmuş şoförlerini eleştirdi.

Yolcular "Kaç lira ücret isteniyorsa veriyoruz ancak huzurlu ve güvenli yolculuk yapamıyoruz" diyerek eleştirilerini şöyle ifade ettiler: 

 KALİTELİ HİZMET BEKLİYORUZ

"Dolmuşlarda klima yok. Bu sıcakta bunalıyoruz. Bunu söyleyince dolmuşun içini havalandırmak için kapıyı açıyorlar ancak ayakta yolcu alıyorlar, olası bir durumda ayaktaki yolcuların yere düşme tehlikesi var. 

Sürücüler kendi oturdukları koltuğun yanındaki camı açarak rahatlıyorlar ama biz yolcular dolmuşun içinde bunalıyoruz. Dolmuşu havalandırmak için neden kapı açılıyor, neden klima kullanılmıyor? 

YETKİLİLERDEN DENETİM İSTİYORUZ

Benzine gelen zam oranında bizlerin ücretine de zam geliyor. Ne isteniyorsa ödüyoruz. Biz huzurlu, güvenli hizmet istiyoruz. 

Yetkililerden denetim yapmalarını, dolmuşlara klimayı şart koşmalarını, ayakta yolcu almayı yasaklamalarını istiyoruz"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.