Başkan Guguk'tan Bulancakspor Sevdalılarına Çağrı!

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 02.07.2024 - 10:55, Güncelleme: 02.07.2024 - 10:55 4536+ kez okundu.
 

Başkan Guguk'tan Bulancakspor Sevdalılarına Çağrı!

1926 Bulancakspor Kulüp Başkanı Emrullah Guguk, 3 Temmuz 2024 Çarşamba günü ikinci oturumu yapılacak olan genel kurul öncesi önemli bir çağrıda bulundu.
Kulüp başkanlığı için adaylığı konuşulan Aydın Karataş’ın sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekilmesinin ardından gazetemizi ziyaret eden ve gerçekleşecek kongrede aday olmayacağını daha önce de açıkladığını hatırlatan Başkan Guguk, “Daha önce Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaparken, kulübümüzün sorumluğunu alarak başkan vekilliği ardından da başkanlık görevinde bulundum. Bizim gibi kulüpler belediye imkanları ile sportif faaliyetlerini sürdürüyor. Bu nedenle görev süremiz boyunca Bulancakspor için elimizden geleni fazlasıyla yaptığımıza inanıyorum. Fakat mevcut siyasi durumumuz itibarı ile belediyeyi kaybetmemiz nedeniyle olması gereken yeni Belediye yönetiminin kulübe sahip çıkmasıdır. Daha önce Bulancakspor’da önemli görevlerde bulunan Aydın Karataş abimizin sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekilmesi sonrası tüm Bulancaklı işadamlarımıza, sporseverlere çağrımdır. Kulubümüze sahip çıkacak ve Bulancakspor’u hak ettiği yere getirecek isimlere kulübümüzü borçsuz olarak devretmeye hazırız. İlçemizin medarı iftiharı olan Bulancakspor’un kayyuma kalması vicdanımızı sızlatır. Bu nedenle işadamlarımıza yaptığımız bu çağrıya Bulancak Belediye Başkanı sayın Necmi Sıbıç’ta duyarsız kalmamalıdır” dedi. Yapılacak kongrede takımı kasasında para ile teslim edeceğinin altını çizen Başkan Guguk, “Takımla ilgilendiğim 2019 yılından bu yana Bulancakspor’umuzun hiçbir şahsa ya da kuruma borcu yoktur. Ne vergi dairesine ne sigortaya ne de herhangi bir futbolcu arkadaşımıza kulübümüz borçlu değildir” ifadelerini kullandı.
1926 Bulancakspor Kulüp Başkanı Emrullah Guguk, 3 Temmuz 2024 Çarşamba günü ikinci oturumu yapılacak olan genel kurul öncesi önemli bir çağrıda bulundu.

Kulüp başkanlığı için adaylığı konuşulan Aydın Karataş’ın sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekilmesinin ardından gazetemizi ziyaret eden ve gerçekleşecek kongrede aday olmayacağını daha önce de açıkladığını hatırlatan Başkan Guguk, “Daha önce Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaparken, kulübümüzün sorumluğunu alarak başkan vekilliği ardından da başkanlık görevinde bulundum. Bizim gibi kulüpler belediye imkanları ile sportif faaliyetlerini sürdürüyor. Bu nedenle görev süremiz boyunca Bulancakspor için elimizden geleni fazlasıyla yaptığımıza inanıyorum. Fakat mevcut siyasi durumumuz itibarı ile belediyeyi kaybetmemiz nedeniyle olması gereken yeni Belediye yönetiminin kulübe sahip çıkmasıdır. Daha önce Bulancakspor’da önemli görevlerde bulunan Aydın Karataş abimizin sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekilmesi sonrası tüm Bulancaklı işadamlarımıza, sporseverlere çağrımdır. Kulubümüze sahip çıkacak ve Bulancakspor’u hak ettiği yere getirecek isimlere kulübümüzü borçsuz olarak devretmeye hazırız. İlçemizin medarı iftiharı olan Bulancakspor’un kayyuma kalması vicdanımızı sızlatır. Bu nedenle işadamlarımıza yaptığımız bu çağrıya Bulancak Belediye Başkanı sayın Necmi Sıbıç’ta duyarsız kalmamalıdır” dedi.

Yapılacak kongrede takımı kasasında para ile teslim edeceğinin altını çizen Başkan Guguk, “Takımla ilgilendiğim 2019 yılından bu yana Bulancakspor’umuzun hiçbir şahsa ya da kuruma borcu yoktur. Ne vergi dairesine ne sigortaya ne de herhangi bir futbolcu arkadaşımıza kulübümüz borçlu değildir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.