Zabıta ekipleri Uzungöl'de dilencilere geçit vermiyor

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 02.07.2024 - 11:08, Güncelleme: 02.07.2024 - 11:46 1735+ kez okundu.
 

Zabıta ekipleri Uzungöl'de dilencilere geçit vermiyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, turizm merkezi Uzungöl'de dilencilere yönelik çalışma gerçekleştirdi.
Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, dilencilerle mücadeleye yönelik çalışma gerçekleştiren Zabıta Dairesine bağlı ekiplerin, Uzungöl'de vatandaşlara rahatsızlık veren dilencilere yönelik uygulamalarda 3'ü yabancı uyruklu 12 kişi hakkında işlem yaptığı belirtildi. Turistlerin ve vatandaşların huzurunu kaçıran, insani duyguları sömüren hiçbir faaliyete izin verilmeyeceği kaydedilen açıklamada, "Amacımız şehrimizde her anlamda, her yerde huzuru sağlamak. Vatandaşlarımıza da önemli görevler düşmektedir. Bu tür haksız kazanç elde etmeye çalışan, huzursuzluk veren kişilere itibar etmesinler. Herhangi olumsuz bir durumda bize bildirsinler. Denetim faaliyetlerimiz aralıksız sürecek." ifadelerine yer verildi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, turizm merkezi Uzungöl'de dilencilere yönelik çalışma gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, dilencilerle mücadeleye yönelik çalışma gerçekleştiren Zabıta Dairesine bağlı ekiplerin, Uzungöl'de vatandaşlara rahatsızlık veren dilencilere yönelik uygulamalarda 3'ü yabancı uyruklu 12 kişi hakkında işlem yaptığı belirtildi.

Turistlerin ve vatandaşların huzurunu kaçıran, insani duyguları sömüren hiçbir faaliyete izin verilmeyeceği kaydedilen açıklamada, "Amacımız şehrimizde her anlamda, her yerde huzuru sağlamak. Vatandaşlarımıza da önemli görevler düşmektedir. Bu tür haksız kazanç elde etmeye çalışan, huzursuzluk veren kişilere itibar etmesinler. Herhangi olumsuz bir durumda bize bildirsinler. Denetim faaliyetlerimiz aralıksız sürecek." ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.