Giresun itfaiyesi zorlu görevler için hazır

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 05.07.2024 - 10:46, Güncelleme: 05.07.2024 - 10:54 4168+ kez okundu.
 

Giresun itfaiyesi zorlu görevler için hazır

Başkan Köse; “Arkadaşlarımızı her türlü zorluğa karşı hazırlıklı olmalarını sağlıyoruz”
Giresun Belediyesi, her an oluşabilecek afet ve olaylara karşı kendisini hazır tutuyor. Giresun Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangın ve kurtarma operasyonlarına daha etkin bir şekilde müdahale edebilmek için özel eğitimler alıyor. Son olarak, itfaiye personeline Giresun Kalesi’nde ip ile erişim teknikleri konusunda iniş çıkış, üçe bir tahliye, hava hattı kurulumu ve yaralı tahliyesi konusunda teorik ve uygulamalı eğitim verildi. Eğitimler, itfaiye personelinin binaların dış cephesine veya zor erişim noktalarına güvenli bir şekilde ulaşabilmesini sağlayacak temel teknikleri kapsadı. Bu tür eğitimlerin, itfaiye personelinin profesyonel yeteneklerini sürekli olarak güçlendirmesine ve yangın kurtarma operasyonlarında daha etkin bir performans sergilemelerine yardımcı olduğu bildirildi. Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse yaptığı açıklamada, “Bu eğitimlerdeki amacımız, ekiplerimizin yangın ve kurtarma operasyonlarında her türlü zorluğa karşı hazırlıklı olmalarını sağlamak. Bu eğitimler, personelimizin teknik becerilerini güçlendirerek şehrimizin güvenliğine daha etkin bir katkıda bulunmalarını sağlayacak. Eğitimlerimiz periyodik olarak devam edecektir." ifadelerini kullandı.
Başkan Köse; “Arkadaşlarımızı her türlü zorluğa karşı hazırlıklı olmalarını sağlıyoruz”

Giresun Belediyesi, her an oluşabilecek afet ve olaylara karşı kendisini hazır tutuyor.

Giresun Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangın ve kurtarma operasyonlarına daha etkin bir şekilde müdahale edebilmek için özel eğitimler alıyor.

Son olarak, itfaiye personeline Giresun Kalesi’nde ip ile erişim teknikleri konusunda iniş çıkış, üçe bir tahliye, hava hattı kurulumu ve yaralı tahliyesi konusunda teorik ve uygulamalı eğitim verildi.

Eğitimler, itfaiye personelinin binaların dış cephesine veya zor erişim noktalarına güvenli bir şekilde ulaşabilmesini sağlayacak temel teknikleri kapsadı.

Bu tür eğitimlerin, itfaiye personelinin profesyonel yeteneklerini sürekli olarak güçlendirmesine ve yangın kurtarma operasyonlarında daha etkin bir performans sergilemelerine yardımcı olduğu bildirildi.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse yaptığı açıklamada, “Bu eğitimlerdeki amacımız, ekiplerimizin yangın ve kurtarma operasyonlarında her türlü zorluğa karşı hazırlıklı olmalarını sağlamak. Bu eğitimler, personelimizin teknik becerilerini güçlendirerek şehrimizin güvenliğine daha etkin bir katkıda bulunmalarını sağlayacak. Eğitimlerimiz periyodik olarak devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.