ÇGD Temsilcisi Yayla’dan gazetemize 19. Yıl kutlaması!

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 05.07.2024 - 16:06, Güncelleme: 05.07.2024 - 16:19 4965+ kez okundu.
 

ÇGD Temsilcisi Yayla’dan gazetemize 19. Yıl kutlaması!

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Giresun İl Temsilcisi Saliha Yayla, gazetemizin 19. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla başarı dileklerini sundu.
Gazetemizi ziyaret eden Yayla, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız'ı kutlayarak "Bulancak Yıldız Gazetesi'ni 19 yıldır severek, beğenerek takip ediyorum. Objektif yayıncılığınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Toplumun sorunlarını dile getirerek, ilgililerin dikkatini çekiyor olmanız, sorunların çözümünü sağlamanız alkışa değer. Nice 19 yıllara, özgürce, sağlıkla devam etmenizi temenni ediyorum. Her zaman dayanışma duygularımla” dedi. Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız da, Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Giresun İl Temsilcisi Saliha Yayla’ya teşekkür ederek, “19 yıl önce başladığımız gazetecilik hayatında her daim yanımızda ve destekçimiz olan gazeteci Saliha ablama güzel duygu, düşünceleri ve nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” diye konuştu.
Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Giresun İl Temsilcisi Saliha Yayla, gazetemizin 19. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla başarı dileklerini sundu.

Gazetemizi ziyaret eden Yayla, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız'ı kutlayarak "Bulancak Yıldız Gazetesi'ni 19 yıldır severek, beğenerek takip ediyorum. Objektif yayıncılığınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Toplumun sorunlarını dile getirerek, ilgililerin dikkatini çekiyor olmanız, sorunların çözümünü sağlamanız alkışa değer. Nice 19 yıllara, özgürce, sağlıkla devam etmenizi temenni ediyorum. Her zaman dayanışma duygularımla” dedi.

Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız da, Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Giresun İl Temsilcisi Saliha Yayla’ya teşekkür ederek, “19 yıl önce başladığımız gazetecilik hayatında her daim yanımızda ve destekçimiz olan gazeteci Saliha ablama güzel duygu, düşünceleri ve nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.