Bulancak tek yürek oldu! Her şey için teşekkürler çocuklar

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 07.07.2024 - 00:07, Güncelleme: 07.07.2024 - 00:24 6548+ kez okundu.
 

Bulancak tek yürek oldu! Her şey için teşekkürler çocuklar

A Milli Futbol Takımımız ilk yarısını önde tamamladığı çeyrek final maçında Hollanda'ya 2-1 yenilerek EURO 2024'e veda etti.
Türkiye, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde Hollanda ile karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlı ekibimiz ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçta rakibine 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti. Hollanda'ya yarı finali getiren goller De Vrij (70') ve Mert Müldür'ün (76') ters vuruşundan geldi.  Milli Takımımızın tek golünü ise Samet Akaydın (35') attı. Arda'nın ikinci yarıda serbest vuruştan çektiği sert şut yan direğe çarparak dışarıya gitti. Hollanda ile Türkiye arasında oynanan karşılaşmada tribünler tamamen doldu. Kapasitesi 71 bin olan Berlin Olimpiyat Stadı'ndaki karşılaşmada tribünlerin büyük bölümünde Türk taraftarlar yer aldı. Ay-yıldızlı forma ve bayraklarla tribünde yer alan taraftarlar, milli takıma büyük destek verdi. Yağmura rağmen Bulancak meydanında Bizim Çocuklar'a tam destek! Bulancak Belediyesi, 2024 Avrupa Şampiyonası heyecanını baştan sona kadar vatandaşlara taşıyarak Cumhuriyet Meydanı'nda turnuva süresince büyük bir etkinlik düzenledi.  Yağmurlu bir havada gerçekleşen etkinlikte, dev ekranda Türkiye'nin Hollanda ile oynadığı çeyrek final maçı canlı olarak yayınlandı.  Yağmura rağmen etkinliğe katılanların sayısı oldukça fazlaydı meydandaki büyük ekran etrafında toplanan vatandaşlar, maçın başından sonuna kadar büyük bir heyecanla izlediler.  Türkiye'nin ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maç, izleyiciler arasında büyük bir umut ve coşku yaratırken, ikinci yarıda Hollanda'nın attığı gollerle skor 2-1'e geldiğinde, seyirciler arasında büyük bir hayal kırıklığı yaşandı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte meydandaki atmosfer hüzne büründü. Hollanda, İngiltere ile 10 Temmuz'da Dortmund'da yarı final mücadelesine çıkacak.
A Milli Futbol Takımımız ilk yarısını önde tamamladığı çeyrek final maçında Hollanda'ya 2-1 yenilerek EURO 2024'e veda etti.

Türkiye, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde Hollanda ile karşı karşıya geldi.

Ay-yıldızlı ekibimiz ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçta rakibine 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti.

Hollanda'ya yarı finali getiren goller De Vrij (70') ve Mert Müldür'ün (76') ters vuruşundan geldi. 
Milli Takımımızın tek golünü ise Samet Akaydın (35') attı. Arda'nın ikinci yarıda serbest vuruştan çektiği sert şut yan direğe çarparak dışarıya gitti.


Hollanda ile Türkiye arasında oynanan karşılaşmada tribünler tamamen doldu.
Kapasitesi 71 bin olan Berlin Olimpiyat Stadı'ndaki karşılaşmada tribünlerin büyük bölümünde Türk taraftarlar yer aldı.
Ay-yıldızlı forma ve bayraklarla tribünde yer alan taraftarlar, milli takıma büyük destek verdi.

Yağmura rağmen Bulancak meydanında Bizim Çocuklar'a tam destek!

Bulancak Belediyesi, 2024 Avrupa Şampiyonası heyecanını baştan sona kadar vatandaşlara taşıyarak Cumhuriyet Meydanı'nda turnuva süresince büyük bir etkinlik düzenledi. 

Yağmurlu bir havada gerçekleşen etkinlikte, dev ekranda Türkiye'nin Hollanda ile oynadığı çeyrek final maçı canlı olarak yayınlandı. 

Yağmura rağmen etkinliğe katılanların sayısı oldukça fazlaydı meydandaki büyük ekran etrafında toplanan vatandaşlar, maçın başından sonuna kadar büyük bir heyecanla izlediler. 

Türkiye'nin ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maç, izleyiciler arasında büyük bir umut ve coşku yaratırken, ikinci yarıda Hollanda'nın attığı gollerle skor 2-1'e geldiğinde, seyirciler arasında büyük bir hayal kırıklığı yaşandı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte meydandaki atmosfer hüzne büründü.

Hollanda, İngiltere ile 10 Temmuz'da Dortmund'da yarı final mücadelesine çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.