40 yıl sonra mezun oldukları fakültede buluştular

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 08.07.2024 - 16:05, Güncelleme: 08.07.2024 - 16:05 3262+ kez okundu.
 

40 yıl sonra mezun oldukları fakültede buluştular

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İlahiyat Fakültesi 1985 yılı mezunları mezun oldukları Samsun İlahiyat Fakültesinde bir araya gelerek hasret giderdiler.
Katılanlar arasında emekli öğretmen aynı zamanda Yıldız Haber Gazetesi Köşe yazarı Vahit Koç, Bulancak İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Dursun Ergüney, Emekli öğretmen Aydın Yıldız, Ali Bekçi, Giresun Üniversitesi’nden Recep Yağcı ve 15 kişi yer aldı. Vahit Koç gazetemize yaptığı açıklamada, “1985 yılı mezunları olarak fırsat buldukça mezun olduğumuz fakültede bir araya geliyoruz. 40 yıl önce okuduğumuz binada ve oturduğumuz sıralarda geçmişi yad ettik. Geçmiş anılarımızı tazeleyerek hasret giderdik. 40 yıl sonra fiziki olarak epeyce değiştiğimizi fark ettik. Ama ruhumuz gençti. Bu çok anlamlı buluşmamızda hem öğrencilik yıllarımızın hem de emekli yaşantımızın anılarını, hem de sağ olan öğretmenlerimizi yad ettik. Ayrıca vefat eden meslektaşlarımızı rahmetle andık” diye konuştu.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İlahiyat Fakültesi 1985 yılı mezunları mezun oldukları Samsun İlahiyat Fakültesinde bir araya gelerek hasret giderdiler.

Katılanlar arasında emekli öğretmen aynı zamanda Yıldız Haber Gazetesi Köşe yazarı Vahit Koç, Bulancak İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Dursun Ergüney, Emekli öğretmen Aydın Yıldız, Ali Bekçi, Giresun Üniversitesi’nden Recep Yağcı ve 15 kişi yer aldı.

Vahit Koç gazetemize yaptığı açıklamada, “1985 yılı mezunları olarak fırsat buldukça mezun olduğumuz fakültede bir araya geliyoruz. 40 yıl önce okuduğumuz binada ve oturduğumuz sıralarda geçmişi yad ettik. Geçmiş anılarımızı tazeleyerek hasret giderdik. 40 yıl sonra fiziki olarak epeyce değiştiğimizi fark ettik. Ama ruhumuz gençti. Bu çok anlamlı buluşmamızda hem öğrencilik yıllarımızın hem de emekli yaşantımızın anılarını, hem de sağ olan öğretmenlerimizi yad ettik. Ayrıca vefat eden meslektaşlarımızı rahmetle andık” diye konuştu.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.