Jandarma 5.5 kilo kubar esrar ele geçirdi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2024 - 17:40, Güncelleme: 08.07.2024 - 17:44 4646+ kez okundu.
 

Jandarma 5.5 kilo kubar esrar ele geçirdi

Samsun’da jandarma ekipleri bir şahsın evinde yaptığı aramada 5,5 kilo kubar esrar ele geçirdi.
Terme ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan araştırmada, M.Z. isimli şahsın evinde uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisine ulaşıldı. Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Terme İlçe Jandarma Komutanlığı ve Terme Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince şahsın evinde yapılan aramada 5 bin 500 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olay ile ilgili adli tahkikata başlanıldı.
Samsun’da jandarma ekipleri bir şahsın evinde yaptığı aramada 5,5 kilo kubar esrar ele geçirdi.

Terme ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan araştırmada, M.Z. isimli şahsın evinde uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisine ulaşıldı. Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Terme İlçe Jandarma Komutanlığı ve Terme Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince şahsın evinde yapılan aramada 5 bin 500 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
Olay ile ilgili adli tahkikata başlanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.