Bulancak Aile Destek Merkezi Yıl Sonu Sergisiyle Göz Doldurdu!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 09.07.2024 - 12:23, Güncelleme: 09.07.2024 - 12:23 3047+ kez okundu.
 

Bulancak Aile Destek Merkezi Yıl Sonu Sergisiyle Göz Doldurdu!

Bulancak Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Aile Destek Merkezi yıl sonu sergisinde, kadınların yıl boyunca hazırladığı ürünler sergilendi ve satışa sunuldu.
Serginin açılışına Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, Bulancak Jandarma İlçe Komutanı Yarbay Ersin Erkut, Giresun İl Genel Meclisi Üyesi Sefine Henden Peker, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Kadir Karabaş Uygulamalı Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Oktay Karaman ve davetliler katıldı. Açılış konuşmasını yapan Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, aile destek merkezinin çalışmalarına ve sergiye katılanlara teşekkür etti. Koç, kadınlara göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı minnettar olduğunu ve English Home ile yaptıkları protokol ile önümüzdeki aylarda Aile Destek Merkezi'nin yapmış olduğu ürünlerin internet üzerinden de satılacağını müjdeledi. Sergide aile destek merkezi öğrencilerinin el emeği göz nuru ürünler yer aldı. Bu ürünler arasında tekstil ürünleri, süs eşyaları, gıda ürünleri ve daha fazlası yer aldı. Ziyaretçiler, beğendikleri ürünleri satın alarak aile destek merkezine katkıda bulunabilme imkanı yakaladı. Açılışta İstiklal Marşı'nın okunması, sertifika töreni, halk oyunları gösterisi, gitar gösterisi ve kermes gezisi gibi etkinlikler de gerçekleşti. Kermes gün boyunca vatandaşlara açık olacak.
Bulancak Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Aile Destek Merkezi yıl sonu sergisinde, kadınların yıl boyunca hazırladığı ürünler sergilendi ve satışa sunuldu.
Serginin açılışına Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, Bulancak Jandarma İlçe Komutanı Yarbay Ersin Erkut, Giresun İl Genel Meclisi Üyesi Sefine Henden Peker, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Kadir Karabaş Uygulamalı Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Oktay Karaman ve davetliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, aile destek merkezinin çalışmalarına ve sergiye katılanlara teşekkür etti. Koç, kadınlara göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı minnettar olduğunu ve English Home ile yaptıkları protokol ile önümüzdeki aylarda Aile Destek Merkezi'nin yapmış olduğu ürünlerin internet üzerinden de satılacağını müjdeledi.

Sergide aile destek merkezi öğrencilerinin el emeği göz nuru ürünler yer aldı. Bu ürünler arasında tekstil ürünleri, süs eşyaları, gıda ürünleri ve daha fazlası yer aldı. Ziyaretçiler, beğendikleri ürünleri satın alarak aile destek merkezine katkıda bulunabilme imkanı yakaladı.

Açılışta İstiklal Marşı'nın okunması, sertifika töreni, halk oyunları gösterisi, gitar gösterisi ve kermes gezisi gibi etkinlikler de gerçekleşti.  Kermes gün boyunca vatandaşlara açık olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.