Türk Kızılay'ı Giresun Şubesi Afetlere Hazır!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 09.07.2024 - 12:39, Güncelleme: 09.07.2024 - 12:39 3793+ kez okundu.
 

Türk Kızılay'ı Giresun Şubesi Afetlere Hazır!

Türk Kızılay'ı Giresun Şubesi, afet önleme ve afet sonrası sorunları çözmede önemli bir adım attı. Giresun AFAD Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen...
Koordinasyon toplantısına AFAD Genel Başkanı hemşehrimiz Okay Memiş, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti ve Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse başkanlık etti. Toplantıda afet önleme, afet sonrası müdahale, yapılan çalışmalar, hazırlıklı olma, erken müdahale, hızlı koordinasyon ve doğru müdahale bölgeleri gibi birçok konuda bilgi alışverişinde bulunuldu. Türk Kızılayı Giresun Şubesi, afetlere karşı her zaman hazırlıklı olma misyonunu bir kez daha vurguladı. Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, toplantıda yaptığı konuşmada, AFAD Başkanı Memiş'in Giresunlu olmasının ilimiz için büyük bir şans olduğunu ve bu avantajın en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Başkan Köse, tüm devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının uyumlu çalışmasının önemine de dikkat çekti. Toplantıda, Giresun ve Ordu illeri için yapılabilecek çalışmaların analizi de yapıldı. Tüm devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının işbirliği içinde hareket etmesinin, afetlere karşı daha güçlü bir hazırlık süreci sağlayacağı vurgulandı. Türk Kızılayı Giresun Şubesi, afetlere karşı hazırlıklı olma ve halkın yanında olma misyonunu sürdürüyor. Şube, afetlere karşı alınacak önlemler ve afet sonrası müdahale çalışmalarıyla ilgili olarak toplumun her kesimiyle işbirliği içinde olacağını belirtti.
Türk Kızılay'ı Giresun Şubesi, afet önleme ve afet sonrası sorunları çözmede önemli bir adım attı. Giresun AFAD Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen...

Koordinasyon toplantısına AFAD Genel Başkanı hemşehrimiz Okay Memiş, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti ve Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse başkanlık etti.

Toplantıda afet önleme, afet sonrası müdahale, yapılan çalışmalar, hazırlıklı olma, erken müdahale, hızlı koordinasyon ve doğru müdahale bölgeleri gibi birçok konuda bilgi alışverişinde bulunuldu. Türk Kızılayı Giresun Şubesi, afetlere karşı her zaman hazırlıklı olma misyonunu bir kez daha vurguladı.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, toplantıda yaptığı konuşmada, AFAD Başkanı Memiş'in Giresunlu olmasının ilimiz için büyük bir şans olduğunu ve bu avantajın en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Başkan Köse, tüm devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının uyumlu çalışmasının önemine de dikkat çekti.

Toplantıda, Giresun ve Ordu illeri için yapılabilecek çalışmaların analizi de yapıldı. Tüm devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının işbirliği içinde hareket etmesinin, afetlere karşı daha güçlü bir hazırlık süreci sağlayacağı vurgulandı.

Türk Kızılayı Giresun Şubesi, afetlere karşı hazırlıklı olma ve halkın yanında olma misyonunu sürdürüyor. Şube, afetlere karşı alınacak önlemler ve afet sonrası müdahale çalışmalarıyla ilgili olarak toplumun her kesimiyle işbirliği içinde olacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.