Bulancak Belediye Başkanı Sıbıç, 10 Temmuz Dünya Hukuk Günü'nü Kutladı

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 10.07.2024 - 14:49, Güncelleme: 10.07.2024 - 14:49 4308+ kez okundu.
 

Bulancak Belediye Başkanı Sıbıç, 10 Temmuz Dünya Hukuk Günü'nü Kutladı

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, 10 Temmuz Dünya Hukuk Günü dolayısıyla Bulancak Adliyesi'ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.
Başkan Sıbıç, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us’u Bulancak Adliyesi’nde ziyaret ederek, Dünya Hukuk Günü'nü kutladı. Ziyaret kapsamında Başkan Necmi Sıbıç, aynı zamanda Bulancak Adliyesi’nde baro odasında avukatlarla bir araya geldi. Başkan Sıbıç, burada yaptığı konuşmada hukukun üstünlüğüne dair önemli mesajlar verdi. Adaletin ve hukukun toplumun temeli olduğuna dikkat çeken Sıbıç, hukukçuların bu temeli koruma konusundaki rollerine vurgu yaptı. Başkan Sıbıç, Dünya Hukuk Günü'nün, hukukun üstünlüğünün ve adaletin toplumlar için ne kadar hayati olduğunu belirtti. "Hukukun üstünlüğü, demokratik bir toplumun en temel değerlerinden biridir. Adalet, herkesin hakkını aldığı, haksızlıkların önüne geçildiği bir düzenin sağlanması için elzemdir," diyen Sıbıç, adaletin sağlanmasında avukatların ve yargı mensuplarının büyük bir sorumluluk taşıdığını ifade etti. Ziyaret sırasında Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, Başkan Necmi Sıbıç’ın bu anlamlı ziyareti için teşekkür etti ve hukukun üstünlüğü ilkesine olan bağlılıklarını bir kez daha vurguladı. Avukatlarla yapılan görüşmede de birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı. Hukukçular, adaletin sağlanmasında karşılıklı iş birliğinin önemine dikkat çekerek, toplumun huzuru ve refahı için birlikte çalışmanın önemine vurgu yaptılar.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, 10 Temmuz Dünya Hukuk Günü dolayısıyla Bulancak Adliyesi'ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.
Başkan Sıbıç, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us’u Bulancak Adliyesi’nde ziyaret ederek, Dünya Hukuk Günü'nü kutladı.

Ziyaret kapsamında Başkan Necmi Sıbıç, aynı zamanda Bulancak Adliyesi’nde baro odasında avukatlarla bir araya geldi. Başkan Sıbıç, burada yaptığı konuşmada hukukun üstünlüğüne dair önemli mesajlar verdi. Adaletin ve hukukun toplumun temeli olduğuna dikkat çeken Sıbıç, hukukçuların bu temeli koruma konusundaki rollerine vurgu yaptı.

Başkan Sıbıç, Dünya Hukuk Günü'nün, hukukun üstünlüğünün ve adaletin toplumlar için ne kadar hayati olduğunu belirtti. "Hukukun üstünlüğü, demokratik bir toplumun en temel değerlerinden biridir. Adalet, herkesin hakkını aldığı, haksızlıkların önüne geçildiği bir düzenin sağlanması için elzemdir," diyen Sıbıç, adaletin sağlanmasında avukatların ve yargı mensuplarının büyük bir sorumluluk taşıdığını ifade etti.

Ziyaret sırasında Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, Başkan Necmi Sıbıç’ın bu anlamlı ziyareti için teşekkür etti ve hukukun üstünlüğü ilkesine olan bağlılıklarını bir kez daha vurguladı. Avukatlarla yapılan görüşmede de birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı. Hukukçular, adaletin sağlanmasında karşılıklı iş birliğinin önemine dikkat çekerek, toplumun huzuru ve refahı için birlikte çalışmanın önemine vurgu yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.