Giresun Millet Bahçesi Müjdesi! İvedilikle Tamamlanacak

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 10.07.2024 - 18:45, Güncelleme: 10.07.2024 - 18:57 10838+ kez okundu.
 

Giresun Millet Bahçesi Müjdesi! İvedilikle Tamamlanacak

Tasarruf tedbirleri kapsamında yapımı durdurulan Giresun Millet Bahçesi Projesi'nde sevindirici gelişmeler yaşanıyor.
AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, projenin revize iş programının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından onaylandığını ve ivedilikle tamamlanacağını müjdeledi. Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Giresun Millet Bahçesi Projesi 3 No'lu Revize İş Programı TOKİ tarafından uygun görüldü. Yapılan görüşmeler ve girişimler sonucunda TOKİ, 8 Temmuz 2024 Pazartesi günü resmi yazıyla projenin ivedilikle tamamlanması için harekete geçeceğini bildirdi." Projenin ilk günden beri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Giresun Milletvekilleri Ali Temür ve Nazım Elmas'ın desteğini aldığını belirten Yılmaz, "Giresun Millet Bahçesi Projemizin ilimize ve halkımıza şimdiden hayırlı uğurlu olmasını dilerim" dedi. Giresun Millet Bahçesi tamamlandığında şehrin en büyük yeşil alanına sahip olacak. Projede koşu ve bisiklet yolları, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı otoparklar, peyzaj alanları, tematik bahçeler, biyolojik gölet ve kütüphane gibi birçok sosyal donatı yer alacak. Millet Bahçesi projesinin tamamlanmasıyla Giresunlular, şehrin merkezinde doğayla iç içe bir yaşam alanına kavuşacak.
Tasarruf tedbirleri kapsamında yapımı durdurulan Giresun Millet Bahçesi Projesi'nde sevindirici gelişmeler yaşanıyor.

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, projenin revize iş programının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından onaylandığını ve ivedilikle tamamlanacağını müjdeledi.

Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Giresun Millet Bahçesi Projesi 3 No'lu Revize İş Programı TOKİ tarafından uygun görüldü. Yapılan görüşmeler ve girişimler sonucunda TOKİ, 8 Temmuz 2024 Pazartesi günü resmi yazıyla projenin ivedilikle tamamlanması için harekete geçeceğini bildirdi."

Projenin ilk günden beri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Giresun Milletvekilleri Ali Temür ve Nazım Elmas'ın desteğini aldığını belirten Yılmaz, "Giresun Millet Bahçesi Projemizin ilimize ve halkımıza şimdiden hayırlı uğurlu olmasını dilerim" dedi.

Giresun Millet Bahçesi tamamlandığında şehrin en büyük yeşil alanına sahip olacak. Projede koşu ve bisiklet yolları, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı otoparklar, peyzaj alanları, tematik bahçeler, biyolojik gölet ve kütüphane gibi birçok sosyal donatı yer alacak.

Millet Bahçesi projesinin tamamlanmasıyla Giresunlular, şehrin merkezinde doğayla iç içe bir yaşam alanına kavuşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.