Bir kişinin silahla öldürülmesiyle ilgili 3 zanlı tutuklandı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 13.07.2024 - 14:01, Güncelleme: 13.07.2024 - 14:13 1957+ kez okundu.
 

Bir kişinin silahla öldürülmesiyle ilgili 3 zanlı tutuklandı

Kastamonu'da bir kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.
Kentte bir iş yerinde kaporta ustası İbrahim Aslan'ın silahla öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan Ü.B, F.B, Y.B. ve S.B'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ü.B, F.B. ve Y.B. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, S.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kastamonu Eski Sanayi Sitesi 6. Sokak'taki iş yerinde 11 Temmuz'da kaporta ustası İbrahim Aslan ile Ü.B, F.B, Y.B. ve S.B. arasında kaporta tamiri ve araç boyama yüzünden tartışma çıkmış, tartışmanın ardından Aslan tabancayla vurularak öldürülmüştü.
Kastamonu'da bir kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Kentte bir iş yerinde kaporta ustası İbrahim Aslan'ın silahla öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan Ü.B, F.B, Y.B. ve S.B'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ü.B, F.B. ve Y.B. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, S.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kastamonu Eski Sanayi Sitesi 6. Sokak'taki iş yerinde 11 Temmuz'da kaporta ustası İbrahim Aslan ile Ü.B, F.B, Y.B. ve S.B. arasında kaporta tamiri ve araç boyama yüzünden tartışma çıkmış, tartışmanın ardından Aslan tabancayla vurularak öldürülmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.