Giresun Valisi Serdengeçti’den 15 Temmuz mesajı

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 14.07.2024 - 07:51, Güncelleme: 14.07.2024 - 07:51 4279+ kez okundu.
 

Giresun Valisi Serdengeçti’den 15 Temmuz mesajı

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı.
Vali Serdengeçti mesajında şu ifadelere yer verdi: "Kıymetli Giresunlular, 15 Temmuz 2016 gecesi, kahraman Türk milletinin demokrasiye ve milli iradeye olan bağlılığının en açık göstergesi olarak tarihe geçti.   O hain gecede, darbeci hainler, milletimizin iradesini ve bağımsızlığını yok etmek için tankları yollara dökmüş, bombaları göklere sallamışlardır. Fakat hesap etmedikleri bir şey vardı: Asil Türk milletinin sarsılmaz iradesi ve vatan sevgisi. Milletçe birlik ve beraberlik içinde, göğsümüzü siper ederek darbecilere karşı koyduk.  O gece, yaşlısı genci, kadını erkeği, her bir ferdiyle milletimiz, demokrasiye olan bağlılığını haykırdı.   Bu kahramanca direnişin sonucunda, hain darbe girişimi püskürtüldü ve demokrasimiz gölgelenmekten kurtarıldı. 15 Temmuz, sadece bir gecenin değil, bir milletin dirilişinin simgesidir. O gece, Türk milletinin demokrasiye olan inancı ve vatan sevgisi tüm dünyaya ilan edilmiştir.  15 Temmuz ruhu, bize birlik ve beraberliğin ne kadar güçlü olduğunu göstermiştir. Bu vesileyle, 15 Temmuz'da canlarını feda eden aziz şehitlerimizle birlikte tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Onların kahramanlıkları ve fedakarlıkları asla unutulmayacak. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'müz kutlu olsun!"
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı.

Vali Serdengeçti mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kıymetli Giresunlular,

15 Temmuz 2016 gecesi, kahraman Türk milletinin demokrasiye ve milli iradeye olan bağlılığının en açık göstergesi olarak tarihe geçti.
 
O hain gecede, darbeci hainler, milletimizin iradesini ve bağımsızlığını yok etmek için tankları yollara dökmüş, bombaları göklere sallamışlardır. Fakat hesap etmedikleri bir şey vardı: Asil Türk milletinin sarsılmaz iradesi ve vatan sevgisi.

Milletçe birlik ve beraberlik içinde, göğsümüzü siper ederek darbecilere karşı koyduk. 

O gece, yaşlısı genci, kadını erkeği, her bir ferdiyle milletimiz, demokrasiye olan bağlılığını haykırdı.
 
Bu kahramanca direnişin sonucunda, hain darbe girişimi püskürtüldü ve demokrasimiz gölgelenmekten kurtarıldı.

15 Temmuz, sadece bir gecenin değil, bir milletin dirilişinin simgesidir. O gece, Türk milletinin demokrasiye olan inancı ve vatan sevgisi tüm dünyaya ilan edilmiştir. 

15 Temmuz ruhu, bize birlik ve beraberliğin ne kadar güçlü olduğunu göstermiştir.

Bu vesileyle, 15 Temmuz'da canlarını feda eden aziz şehitlerimizle birlikte tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Onların kahramanlıkları ve fedakarlıkları asla unutulmayacak.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'müz kutlu olsun!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.