Giresun Açıklarında Deprem! Sahil Kesimleri Sallandı

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 14.07.2024 - 12:44, Güncelleme: 14.07.2024 - 12:44 7268+ kez okundu.
 

Giresun Açıklarında Deprem! Sahil Kesimleri Sallandı

Kandilli Rasathanesi verilerine göre, 14 Temmuz Pazar (bugün) saat 12:23'te Giresun açıklarında 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Deprem, yerin 9,4 kilometre altındaki fay hattında gerçekleşti. Deprem, Giresun şehir merkezinde ve ilçelerinde bir çok vatandaş tarafından hissedilirken, çevre ilçelerde de hissedildi. Sosyal medyada da depremle ilgili birçok paylaşım yapıldı. Vatandaşlar, depremi hafif veya orta şiddette hissettiklerini ve panik yaşadıklarını ifade ettiler. Şu ana kadar depremden dolayı herhangi bir can veya mal kaybı haberi almadı. Yetkililer, bölgede artçı sarsıntılar olabileceği konusunda uyarılarda bulundu.
Kandilli Rasathanesi verilerine göre, 14 Temmuz Pazar (bugün) saat 12:23'te Giresun açıklarında 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem, yerin 9,4 kilometre altındaki fay hattında gerçekleşti.

Deprem, Giresun şehir merkezinde ve ilçelerinde bir çok vatandaş tarafından hissedilirken, çevre ilçelerde de hissedildi.

Sosyal medyada da depremle ilgili birçok paylaşım yapıldı. Vatandaşlar, depremi hafif veya orta şiddette hissettiklerini ve panik yaşadıklarını ifade ettiler.

Şu ana kadar depremden dolayı herhangi bir can veya mal kaybı haberi almadı. Yetkililer, bölgede artçı sarsıntılar olabileceği konusunda uyarılarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.