‘Yeni projelerimizle kadınlarımızı daha da güçlendireceğiz’

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 16.07.2024 - 11:53, Güncelleme: 16.07.2024 - 11:53 8421+ kez okundu.
 

‘Yeni projelerimizle kadınlarımızı daha da güçlendireceğiz’

Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak Kadın Kolları Başkanı Sema Sönmez, göreve seçilmesinin ardından gazetemizi ziyaret etti.
Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüşen Başkan Sönmez, seçim süreci boyunca kendisine destek olan partinin tüm kadın kolları üyelerine teşekkür ederek, Bulancak’ta fark yaratmak istediklerini dile getirdi. Kadınların toplumsal ve ekonomik hayatta daha aktif rol almasını sağlayan projelere yer vereceklerini ifade eden Başkan Sönmez, partiye yeni üyeler kazandırarak hedefinin bir çok kadını Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında bir araya getirmek olduğunu söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak Kadın Kolları Başkanı Sema Sönmez, göreve seçilmesinin ardından gazetemizi ziyaret etti.

Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüşen Başkan Sönmez, seçim süreci boyunca kendisine destek olan partinin tüm kadın kolları üyelerine teşekkür ederek, Bulancak’ta fark yaratmak istediklerini dile getirdi.

Kadınların toplumsal ve ekonomik hayatta daha aktif rol almasını sağlayan projelere yer vereceklerini ifade eden Başkan Sönmez, partiye yeni üyeler kazandırarak hedefinin bir çok kadını Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında bir araya getirmek olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.