Giresun’da belediye önünde aşure ikramı

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 16.07.2024 - 14:34, Güncelleme: 16.07.2024 - 14:38 3705+ kez okundu.
 

Giresun’da belediye önünde aşure ikramı

Giresun Belediyesi, Muharrem ayının başlaması nedeniyle vatandaşlara Belediyenin kendi Aşevinde pişirilen aşure ikramında bulundu.
Aşure Günü nedeniyle Atatürk Meydanı’ndaki belediye binası önünde hazırlanan stantta, Belediye Başkanı Fuat Köse vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram etti. Belediye Başkanı Fuat Köse, aşure dağıtımıyla birlikte vatandaşların bir araya gelmesini ve birlikte hoş bir gün geçirmelerinin amaçlandığını belirtti. Aşure geleneğinin birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini vurgulayan Başkan Köse, bu tür etkinliklerin toplumun dayanışma ruhunu güçlendirdiğini ifade ederek; “Bu mübarek ayda hem inançlarımızın gereğini yerine getirmenin hem de birlik ve beraberlik içerisinde hemşehrilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.” dedi. Etkinliğe katılan vatandaşlar ise, belediye tarafından hazırlanan aşurenin tadını çıkararak etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Birlik ve beraberliğin sembolü olan Muharrem Ayı nedeniyle düzenlenen etkinliğe; Belediye Başkan Yardımcıları Özer Pazarlı, Volkan Turgut, Mehmet Ali Akten ve Belediye Başkan Vekili Alptuğ Kaan Kara’da katıldı.
Giresun Belediyesi, Muharrem ayının başlaması nedeniyle vatandaşlara Belediyenin kendi Aşevinde pişirilen aşure ikramında bulundu.

Aşure Günü nedeniyle Atatürk Meydanı’ndaki belediye binası önünde hazırlanan stantta, Belediye Başkanı Fuat Köse vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram etti.

Belediye Başkanı Fuat Köse, aşure dağıtımıyla birlikte vatandaşların bir araya gelmesini ve birlikte hoş bir gün geçirmelerinin amaçlandığını belirtti.

Aşure geleneğinin birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini vurgulayan Başkan Köse, bu tür etkinliklerin toplumun dayanışma ruhunu güçlendirdiğini ifade ederek; “Bu mübarek ayda hem inançlarımızın gereğini yerine getirmenin hem de birlik ve beraberlik içerisinde hemşehrilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.” dedi.

Etkinliğe katılan vatandaşlar ise, belediye tarafından hazırlanan aşurenin tadını çıkararak etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Birlik ve beraberliğin sembolü olan Muharrem Ayı nedeniyle düzenlenen etkinliğe; Belediye Başkan Yardımcıları Özer Pazarlı, Volkan Turgut, Mehmet Ali Akten ve Belediye Başkan Vekili Alptuğ Kaan Kara’da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.