Bulancak'ta 2 Metrelik Yılan Korku Saldı!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 17.07.2024 - 13:19, Güncelleme: 17.07.2024 - 13:19 9121+ kez okundu.
 

Bulancak'ta 2 Metrelik Yılan Korku Saldı!

Bulancak'ın Büyükada köyünde fındık bahçesinde yaklaşık 2 metre boyutunda zehirli bir yılan vatandaşlar tarafından görüntülendi.
Görüntülenen yılanın zehirli olduğu ve vatandaşlara korku dolu anlar yaşattığı öğrenildi. Yılanın fındık sezonu öncesi vatandaşlarda paniğe neden olduğu belirtildi. Büyükada köyünde fındık bahçesinde çalışan bir vatandaş, bahçede dev bir yılan gördü. Yaklaşık 2 metre uzunluğundaki yılanı gören vatandaş, korkudan ne yapacağını bilemedi. Hemen köylüleri arayan vatandaş, yılanın bahçede olduğunu ve büyük tehlike arz ettiğini söyledi. Köylüler olay yerine gelerek yılanı görüntüledi. Görüntülerde yılanın bahçede dolaştığı ve oldukça tehlikeli olduğu görülüyor. Köylüler, yılanın bu kadar büyük olduğunu ilk defa gördüklerini ve çok korktuklarını ifade ettiler.
Bulancak'ın Büyükada köyünde fındık bahçesinde yaklaşık 2 metre boyutunda zehirli bir yılan vatandaşlar tarafından görüntülendi.

Görüntülenen yılanın zehirli olduğu ve vatandaşlara korku dolu anlar yaşattığı öğrenildi. Yılanın fındık sezonu öncesi vatandaşlarda paniğe neden olduğu belirtildi.

Büyükada köyünde fındık bahçesinde çalışan bir vatandaş, bahçede dev bir yılan gördü. Yaklaşık 2 metre uzunluğundaki yılanı gören vatandaş, korkudan ne yapacağını bilemedi. Hemen köylüleri arayan vatandaş, yılanın bahçede olduğunu ve büyük tehlike arz ettiğini söyledi.

Köylüler olay yerine gelerek yılanı görüntüledi. Görüntülerde yılanın bahçede dolaştığı ve oldukça tehlikeli olduğu görülüyor. Köylüler, yılanın bu kadar büyük olduğunu ilk defa gördüklerini ve çok korktuklarını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.