Giresun'u o ilçelerini sağanak vurdu! İşyerlerini su bastı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 18.07.2024 - 09:29, Güncelleme: 18.07.2024 - 09:29 3656+ kez okundu.
 

Giresun'u o ilçelerini sağanak vurdu! İşyerlerini su bastı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından uyarılan Giresun'un Şebinkarahisar ve Alucra ilçelerinde kuvvetli sağanak yağışı etkili oldu.
Alucra'da etkili olan dolu ve sağanak nedeniyle Hürriyet Caddesi'ndeki bazı iş yerlerini su bastı. Yağışın etkisiyle kırılan bir ağaç çevredeki işyerine zarar verdi. Şebinkarahisar'da ise kısa süreli sağanak sonucu Halil Rıfat Paşa Caddesi'nde su birikintisi oluştu. Bu sırada esnaf, dükkanlara su girmesini önlemeye çalıştı. Yağış sonucu Şebinkarahisar-Dereli karayolunun Asarcık köyü mevkisinde ise toprak kayması meydana geldi. Trafiğe bir süre kapalı kaldıktan sonra Karayolları ekiplerince ulaşıma açılan yoldaki çalışmalar sürüyor.  
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından uyarılan Giresun'un Şebinkarahisar ve Alucra ilçelerinde kuvvetli sağanak yağışı etkili oldu.

Alucra'da etkili olan dolu ve sağanak nedeniyle Hürriyet Caddesi'ndeki bazı iş yerlerini su bastı. Yağışın etkisiyle kırılan bir ağaç çevredeki işyerine zarar verdi. Şebinkarahisar'da ise kısa süreli sağanak sonucu Halil Rıfat Paşa Caddesi'nde su birikintisi oluştu.


Bu sırada esnaf, dükkanlara su girmesini önlemeye çalıştı. Yağış sonucu Şebinkarahisar-Dereli karayolunun Asarcık köyü mevkisinde ise toprak kayması meydana geldi.


Trafiğe bir süre kapalı kaldıktan sonra Karayolları ekiplerince ulaşıma açılan yoldaki çalışmalar sürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.