Başkan Necmi Sıbıç’tan Ordu Çıkarması

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 18.07.2024 - 09:53, Güncelleme: 18.07.2024 - 09:53 3763+ kez okundu.
 

Başkan Necmi Sıbıç’tan Ordu Çıkarması

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, beraberindeki heyetle birlikte Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’yi makamında ziyaret etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından Başkan Sıbıç ve Başkan Tepe, Altınordu sahilinde yürüyüş yaparak halkla bir araya geldi. Başkan Necmi Sıbıç, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe ile unutulmaz bir gün geçirdik. Güne, başkanlık makamında samimi bir karşılama ile başladık. Ardından, keyifli sohbetler eşliğinde sahilde yürüyüş yaparak vatandaşlarımızla buluştuk. Bu özel gün ve misafirperverliği için Başkan Tepe’ye içten teşekkürlerimizi sunarız.” Ziyaret sırasında Başkan Sıbıç ve Başkan Tepe, Altınordu sahilinde vatandaşlarla buluşarak onların sorunlarını dinledi ve belediye çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Halkla iç içe geçen bu anlamlı gün, her iki belediye başkanı arasında güçlü bir dostluk ve iş birliği mesajı verdi. Bu ziyaret, Bulancak ve Altınordu belediyeleri arasındaki dostane ilişkilerin ve iş birliğinin pekişmesine önemli katkı sağladı. Başkan Sıbıç, Altınordu’nun misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iki belediye arasındaki bağların daha da güçleneceğini ifade etti.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, beraberindeki heyetle birlikte Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’yi makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından Başkan Sıbıç ve Başkan Tepe, Altınordu sahilinde yürüyüş yaparak halkla bir araya geldi.

Başkan Necmi Sıbıç, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe ile unutulmaz bir gün geçirdik. Güne, başkanlık makamında samimi bir karşılama ile başladık. Ardından, keyifli sohbetler eşliğinde sahilde yürüyüş yaparak vatandaşlarımızla buluştuk. Bu özel gün ve misafirperverliği için Başkan Tepe’ye içten teşekkürlerimizi sunarız.”

Ziyaret sırasında Başkan Sıbıç ve Başkan Tepe, Altınordu sahilinde vatandaşlarla buluşarak onların sorunlarını dinledi ve belediye çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Halkla iç içe geçen bu anlamlı gün, her iki belediye başkanı arasında güçlü bir dostluk ve iş birliği mesajı verdi.

Bu ziyaret, Bulancak ve Altınordu belediyeleri arasındaki dostane ilişkilerin ve iş birliğinin pekişmesine önemli katkı sağladı. Başkan Sıbıç, Altınordu’nun misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iki belediye arasındaki bağların daha da güçleneceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.