Başkan Erol Eyüp ziyaretlerini sürdürüyor

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 18.07.2024 - 16:49, Güncelleme: 18.07.2024 - 16:49 5204+ kez okundu.
 

Başkan Erol Eyüp ziyaretlerini sürdürüyor

S.S.13 Nolu Giresun Bulancak Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Erol Eyüp, göreve seçilmesinin ardından ziyaretlerini sürdürüyor.
Son olarak Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’u ziyaret eden Başkan Eyüp, kooperatifin çalışmaları hakkında Kaymakam Koç’a bilgi vererek kendisine plaket takdim etti. Kaymakam Koç, Başkan Eyüp’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek görevinde de başarılar diledi. Başkan Eyüp daha sonra Giresun’a giderek Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’yi de ziyaret etti. Başkan Köse’ye görevinde başarılar dileyen Başkan Eyüp, ziyaret anısına başkan Köse’ye plaket takdim etti.
S.S.13 Nolu Giresun Bulancak Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Erol Eyüp, göreve seçilmesinin ardından ziyaretlerini sürdürüyor.

Son olarak Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’u ziyaret eden Başkan Eyüp, kooperatifin çalışmaları hakkında Kaymakam Koç’a bilgi vererek kendisine plaket takdim etti. Kaymakam Koç, Başkan Eyüp’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek görevinde de başarılar diledi.

Başkan Eyüp daha sonra Giresun’a giderek Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’yi de ziyaret etti. Başkan Köse’ye görevinde başarılar dileyen Başkan Eyüp, ziyaret anısına başkan Köse’ye plaket takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.