Giresun sahilinde büyük temizlik

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 19.07.2024 - 13:49, Güncelleme: 19.07.2024 - 13:54 5321+ kez okundu.
 

Giresun sahilinde büyük temizlik

Giresun Belediyesi ekipleri sahil şeridinde temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Bu kapsamda, sahil karayolu ile yürüme güzergahında yıkama, ot biçme ve ağaç budama ağırlıklı olarak temizlik çalışması yürütüldü. Geniş kapsamlı bu çalışma Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü arasındaki koordineli iş birliğiyle gerçekleşti. Yapılan çalışma ile birlikte sahilin estetik görünümü iyileştirilirken, aynı zamanda çevre düzenlemesi açısından da önemli bir adım atılmış oldu. Giresun Belediyesi yetkilileri yaptığı açıklamada, şehrin güzelliklerini korumak ve vatandaşların daha temiz bir ortamda sahil şeridini kullanmaları adına bu tür çalışmaların özellikle yaz mevsimi boyunca periyodik olarak devam edeceğini bildirdi. Yetkililer, sahillerin temiz tutulması konusunda vatandaşları da duyarlı davranmaya davet etti.
Giresun Belediyesi ekipleri sahil şeridinde temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Bu kapsamda, sahil karayolu ile yürüme güzergahında yıkama, ot biçme ve ağaç budama ağırlıklı olarak temizlik çalışması yürütüldü. Geniş kapsamlı bu çalışma Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü arasındaki koordineli iş birliğiyle gerçekleşti.

Yapılan çalışma ile birlikte sahilin estetik görünümü iyileştirilirken, aynı zamanda çevre düzenlemesi açısından da önemli bir adım atılmış oldu.

Giresun Belediyesi yetkilileri yaptığı açıklamada, şehrin güzelliklerini korumak ve vatandaşların daha temiz bir ortamda sahil şeridini kullanmaları adına bu tür çalışmaların özellikle yaz mevsimi boyunca periyodik olarak devam edeceğini bildirdi.

Yetkililer, sahillerin temiz tutulması konusunda vatandaşları da duyarlı davranmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.