Giresun'da bir genç boğularak hayatını kaybetti, diğer genç ise kurtarıldı

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 19.07.2024 - 19:03, Güncelleme: 19.07.2024 - 19:10 7227+ kez okundu.
 

Giresun'da bir genç boğularak hayatını kaybetti, diğer genç ise kurtarıldı

Giresun Tirebolu Yılgın Köyü Küçükçay mevkiinde denize giren iki gençten biri akıntıya kapılıp boğuldu.
Diğer genç ise boğulma tehlikesi geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. 19 Temmuz 2024 günü saat akşam saatlerinde 112 Acil İhbar Hattı'na gelen ihbar üzerine Tirebolu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Küçükçay mevkiine sevk edildi. İhbar üzerine yapılan araştırmada 18 yaşındaki Burak Yerlikaya ve 17 yaşındaki Serkan Bayram'ın serinlemek için denize girdikleri öğrenildi. Aniden akıntıya kapılan Burak Yerlikaya gözden kaybolurken, Serkan Bayram ise aşırı su yutma sonucu boğulma tehlikesi geçirdi. Olay yerine sevk edilen dalgıç ekipleri tarafından yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda Burak Yerlikaya'nın cansız bedeni bulundu. Serkan Bayram ise yapılan ilk müdahalenin ardından Tirebolu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Burak Yerlikaya'nın cansız bedeni ise otopsi için Tirebolu Devlet Hastanesi'ne morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Giresun Tirebolu Yılgın Köyü Küçükçay mevkiinde denize giren iki gençten biri akıntıya kapılıp boğuldu.

Diğer genç ise boğulma tehlikesi geçirdi ve hastaneye kaldırıldı.

19 Temmuz 2024 günü saat akşam saatlerinde 112 Acil İhbar Hattı'na gelen ihbar üzerine Tirebolu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Küçükçay mevkiine sevk edildi. İhbar üzerine yapılan araştırmada 18 yaşındaki Burak Yerlikaya ve 17 yaşındaki Serkan Bayram'ın serinlemek için denize girdikleri öğrenildi.

Aniden akıntıya kapılan Burak Yerlikaya gözden kaybolurken, Serkan Bayram ise aşırı su yutma sonucu boğulma tehlikesi geçirdi. Olay yerine sevk edilen dalgıç ekipleri tarafından yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda Burak Yerlikaya'nın cansız bedeni bulundu.

Serkan Bayram ise yapılan ilk müdahalenin ardından Tirebolu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Burak Yerlikaya'nın cansız bedeni ise otopsi için Tirebolu Devlet Hastanesi'ne morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.