Manisa polisi dolu dizgin

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 20.07.2024 - 10:12, Güncelleme: 20.07.2024 - 10:14 2310+ kez okundu.
 

Manisa polisi dolu dizgin

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ın önderliğinde İlin asayiş ve güvenliği, halkın huzur için titizlikle yürütülen denetim ve operasyonlar devam ediyor.
Vatandaşlar uygulamalardan çok memnun Yasalara göz uymayanlara göz açtırılmayan operasyonlarda, gerek asayiş, gerer terör, gerekse trafik denetimleri,  narkotik, madde bağımlılığı ve polisin görev alanına giren her alanda, yürütülen planlı çalışmalar dolu dizgin devam ediyor. Bu kapsamda Asayiş Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlilerinin yaptığı çalışmalarda, Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülmekte olan Nitelikli Dolandırıcılık soruşturma dosyası kapsamında, kredi çekme bahanesiyle vatandaşlarımızı 1.000.000 TL dolandırdığı tespit edilen şahısların yakalanmasına yönelik, Manisa merkezli Balıkesir, Mersin, Adana, Samsun, Uşak ve İzmir illerinde yapılan eş zamanlı operasyonda 7 şüpheli şahıs gözaltına alınmış, Sevk edildikleri adli makamlarca, 1 şüpheli şahıs mahkemeden serbest bırakılmış, 2 şüpheli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, 4 şüpheli şahıs tutuklandı.. Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği görevlileri Şehzadeler İlçesi 1. Anafartalar mahallesi 1608 sokak üzerinde yakalanan 2 şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada, 255 adet Galara isimli Sentetik Ecza ele geçirilmiş, M. T. (28) isimli şahsın yapılan Gbt sorgusunda, Manisa İlimat ve İnfaz Bürosunca Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma veya Sağlama suçundan kesinleşmiş 8 yıl 4 ay hapis cezası ile, T. K. (27) isimli şahsın yapılan GBT sorgusunda, Manisa İlamat ve İnfaz Bürosunca Kullanmak için Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçundan kesinleşmiş 7 yıl 11 ay 20 gün hapis cezası ile arandığı anlaşılmış, Konuyla ilgili 2 şüpheli şahıs gözaltına alınarak adli işlemlere başlanmıştır. Yetkililer, Manisa halkının huzur ve güvenliği için Manisa Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla mücadelenin süreceğini belirttiler.
Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ın önderliğinde İlin asayiş ve güvenliği, halkın huzur için titizlikle yürütülen denetim ve operasyonlar devam ediyor.

Vatandaşlar uygulamalardan çok memnun

Yasalara göz uymayanlara göz açtırılmayan operasyonlarda, gerek asayiş, gerer terör, gerekse trafik denetimleri,  narkotik, madde bağımlılığı ve polisin görev alanına giren her alanda, yürütülen planlı çalışmalar dolu dizgin devam ediyor.

Bu kapsamda Asayiş Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlilerinin yaptığı çalışmalarda,

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülmekte olan Nitelikli Dolandırıcılık soruşturma dosyası kapsamında, kredi çekme bahanesiyle vatandaşlarımızı 1.000.000 TL dolandırdığı tespit edilen şahısların yakalanmasına yönelik,

Manisa merkezli Balıkesir, Mersin, Adana, Samsun, Uşak ve İzmir illerinde yapılan eş zamanlı operasyonda 7 şüpheli şahıs gözaltına alınmış,

Sevk edildikleri adli makamlarca, 1 şüpheli şahıs mahkemeden serbest bırakılmış, 2 şüpheli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, 4 şüpheli şahıs tutuklandı..

Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği görevlileri Şehzadeler İlçesi 1. Anafartalar mahallesi 1608 sokak üzerinde yakalanan 2 şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada,

255 adet Galara isimli Sentetik Ecza ele geçirilmiş,

M. T. (28) isimli şahsın yapılan Gbt sorgusunda, Manisa İlimat ve İnfaz Bürosunca Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma veya Sağlama suçundan kesinleşmiş 8 yıl 4 ay hapis cezası ile,

T. K. (27) isimli şahsın yapılan GBT sorgusunda, Manisa İlamat ve İnfaz Bürosunca Kullanmak için Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçundan kesinleşmiş 7 yıl 11 ay 20 gün hapis cezası ile arandığı anlaşılmış,

Konuyla ilgili 2 şüpheli şahıs gözaltına alınarak adli işlemlere başlanmıştır.

Yetkililer, Manisa halkının huzur ve güvenliği için Manisa Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla mücadelenin süreceğini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.