Karabük'te yalnız yaşayan yaşlı kadın evinde ölü bulundu

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 20.07.2024 - 15:45, Güncelleme: 20.07.2024 - 15:46 4737+ kez okundu.
 

Karabük'te yalnız yaşayan yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Karabük'ün Eflani ilçesinde yalnız yaşayan ve vücudunda darp izleri olan yaşlı kadın evinde ölü bulundu.
Bostancı köyü Karagözoğlu Mahallesi'nde yaşayan Fatma M'den (87) haber alamayanlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Bölgeye gelen sağlık ve jandarma ekipleri, yaşlı kadın hareketsiz halde buldu. Sağlık personeli, yaptığı kontrolde Fatma M'nin öldüğünü belirledi. Yaşlı kadının cesedi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Eflani İlçe Entegre Devlet Hastanesi'nde ön otopsi yapıldıktan sonra Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi. Yaşlı kadının vücudunda darp izleri olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Karabük'ün Eflani ilçesinde yalnız yaşayan ve vücudunda darp izleri olan yaşlı kadın evinde ölü bulundu.

Bostancı köyü Karagözoğlu Mahallesi'nde yaşayan Fatma M'den (87) haber alamayanlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Bölgeye gelen sağlık ve jandarma ekipleri, yaşlı kadın hareketsiz halde buldu.

Sağlık personeli, yaptığı kontrolde Fatma M'nin öldüğünü belirledi.

Yaşlı kadının cesedi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Eflani İlçe Entegre Devlet Hastanesi'nde ön otopsi yapıldıktan sonra Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi.

Yaşlı kadının vücudunda darp izleri olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.