Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. Yıldönümünde Bulancaklı Gazileri ziyaret ettiler

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 20.07.2024 - 18:26, Güncelleme: 20.07.2024 - 18:48 5622+ kez okundu.
 

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. Yıldönümünde Bulancaklı Gazileri ziyaret ettiler

20 Temmuz 1974'te gerçekleştirilen Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü dolayısıyla Bulancak Kaymakamlığı, Bulancak Belediyesi ve Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Muharip Gaziler Derneği'ne bir ziyaret gerçekleştirildi.
Bulancak Kaymakamı Ünal KOÇ'un önderliğinde gerçekleşen ziyarete, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat ÖZDEMİR, Bulancak Jandarma Komutanı Yarbay Ersin ERKUT, Bulancak Emniyet Müdürü Mustafa TOZLU, Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Selçuk TÜRKMEN ve ilçe protokol üyeleri katıldı. Heyet, Kıbrıs Barış Harekatı'nda kahramanca savaşan ve vatanı korumak için canlarını ortaya koyan gazileri dernek binasında ziyaret ederek sohbet etti. Ziyarette gazilere hediyeler takdim edildi. Bulancak Kaymakamı Ünal KOÇ, yaptığı açıklamada, "Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümünde, bu zaferi bize kazandıran kahraman gazilerimizi ziyaret ederek onurlandırmak bizim için büyük bir şereftir. Gazilerimiz, vatan sevgisinin ve kahramanlığın timsalidir. Onlara minnettarız." dedi. Ziyarette konuşan Muharip Gaziler Derneği Başkanı Dursun Ali BEYAZ ise, "Kıbrıs Barış Harekatı'nda görev alan tüm gazilerimize ve şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu anlamlı ziyareti düzenleyen Bulancak Kaymakamlığı ve Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum." diye konuştu. Yıldız Haber olarak hayatta kalan gazilere sağlıklı, hayırlı ve huzur dolu uzun ömürler diliyoruz.
20 Temmuz 1974'te gerçekleştirilen Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü dolayısıyla Bulancak Kaymakamlığı, Bulancak Belediyesi ve Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Muharip Gaziler Derneği'ne bir ziyaret gerçekleştirildi.

Bulancak Kaymakamı Ünal KOÇ'un önderliğinde gerçekleşen ziyarete, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat ÖZDEMİR, Bulancak Jandarma Komutanı Yarbay Ersin ERKUT, Bulancak Emniyet Müdürü Mustafa TOZLU, Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Selçuk TÜRKMEN ve ilçe protokol üyeleri katıldı.

Heyet, Kıbrıs Barış Harekatı'nda kahramanca savaşan ve vatanı korumak için canlarını ortaya koyan gazileri dernek binasında ziyaret ederek sohbet etti. Ziyarette gazilere hediyeler takdim edildi.


Bulancak Kaymakamı Ünal KOÇ, yaptığı açıklamada, " Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümünde, bu zaferi bize kazandıran kahraman gazilerimizi ziyaret ederek onurlandırmak bizim için büyük bir şereftir. Gazilerimiz, vatan sevgisinin ve kahramanlığın timsalidir. Onlara minnettarız." dedi.

Ziyarette konuşan Muharip Gaziler Derneği Başkanı Dursun Ali BEYAZ ise, " Kıbrıs Barış Harekatı'nda görev alan tüm gazilerimize ve şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu anlamlı ziyareti düzenleyen Bulancak Kaymakamlığı ve Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Yıldız Haber olarak hayatta kalan gazilere sağlıklı, hayırlı ve huzur dolu uzun ömürler diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.