Bulancak Protokolü Kuşluhan Köyü'nü Keşfetti! İnperi Mağarası ve Ördekli Göl Turu

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 22.07.2024 - 12:16, Güncelleme: 22.07.2024 - 12:26 5504+ kez okundu.
 

Bulancak Protokolü Kuşluhan Köyü'nü Keşfetti! İnperi Mağarası ve Ördekli Göl Turu

Bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Kuşluhan Köyü Turizm ve Kültür Festivali, köyün tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtımıyla dikkat çekti.
Festival kapsamında Kuşluhan Köyü muhtarı ve köy halkı, Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Erdoğan, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, İl Genel Meclis Üyesi Güngör Ayvaz ve beraberindekileri ağırladı. Kuşluhan Köyü Muhtarı Neriman Şahin, köyün en önemli turistik mekanları olan İnperi Mağarası ve Ördek Gölü'nü protokol üyelerine gezdirdi. İnperi Mağarası'nın eşsiz doğal oluşumlarını ve tarihini inceleme fırsatı bulan protokol üyeleri, köyün turizm potansiyelini değerlendirdi. Kaymakam Koç, "İnperi Mağarası'nın temizlenip çevre düzenlemesi yapılması için elimizden geleni yapmaya hazırız." dedi. Ardından Ördek Gölü'ne geçen heyet, burada kayıkla kısa bir tur attı. Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yarbay ErsinErkut, deneyimini konuşturarak kayıkta dümene geçti ve kürek çekerek protokol üyelerine gölün huzurlu atmosferini ve göl içerisindeki nilüfer çiçeklerine yakından bakma imkanı sundu. Gölün çevresindeki doğal güzellikler, katılımcıları adeta büyüledi. Heyet, daha sonra Kuşluhan Köyü'nün tarihi çeşmesi ve camiini inceledi. Kuşluhan Köyü'nün turistik değerleri ve köyün kültürel mirası hakkında bilgi alan protokol üyeleri, köyün turizm potansiyeline hayran kaldı.
Bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Kuşluhan Köyü Turizm ve Kültür Festivali, köyün tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtımıyla dikkat çekti.

Festival kapsamında Kuşluhan Köyü muhtarı ve köy halkı, Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Erdoğan, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, İl Genel Meclis Üyesi Güngör Ayvaz ve beraberindekileri ağırladı.

Kuşluhan Köyü Muhtarı Neriman Şahin, köyün en önemli turistik mekanları olan İnperi Mağarası ve Ördek Gölü'nü protokol üyelerine gezdirdi. İnperi Mağarası'nın eşsiz doğal oluşumlarını ve tarihini inceleme fırsatı bulan protokol üyeleri, köyün turizm potansiyelini değerlendirdi.

Kaymakam Koç, "İnperi Mağarası'nın temizlenip çevre düzenlemesi yapılması için elimizden geleni yapmaya hazırız." dedi.

Ardından Ördek Gölü'ne geçen heyet, burada kayıkla kısa bir tur attı. Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yarbay ErsinErkut, deneyimini konuşturarak kayıkta dümene geçti ve kürek çekerek protokol üyelerine gölün huzurlu atmosferini ve göl içerisindeki nilüfer çiçeklerine yakından bakma imkanı sundu. Gölün çevresindeki doğal güzellikler, katılımcıları adeta büyüledi.

Heyet, daha sonra Kuşluhan Köyü'nün tarihi çeşmesi ve camiini inceledi. Kuşluhan Köyü'nün turistik değerleri ve köyün kültürel mirası hakkında bilgi alan protokol üyeleri, köyün turizm potansiyeline hayran kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.