Bulancak İskelesi Dolunay'da doldu taştı!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 22.07.2024 - 22:59, Güncelleme: 22.07.2024 - 23:04 10441+ kez okundu.
 

Bulancak İskelesi Dolunay'da doldu taştı!

Bulancak'ta yaşanan aşırı sıcak hava dalgasından bunalan vatandaşlar, serinlemek için akşam saatlerinde Bulancak İskelesine akın etti.
İskelenin bankları dolup taşarken, bazı vatandaşlar da kamp sandalyelerini alarak iskelede keyifli vakit geçirdi. Dolunayın Dikmen tepesinden muhteşem bir şekilde gözüktüğü bu akşam, iskeledeki vatandaşlar bu eşsiz manzarayı ölümsüzleştirmek için fotoğraflar çekti. Sahil ve dolunayı aynı kareye sığdıran amatör fotoğrafçılar çektikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaştı. Vatandaşlar, serin havanın ve muhteşem manzaranın tadını çıkarırken, keyifli sohbetler ederek uzun süre dolunayın yolculuğunu izledi. Bir vatandaş, "Bu sıcakta evde durmak ne mümkün? Akşam serinlemek için iskeleye geldik. Hem hava serin, hem de manzara muhteşem. Dolunay da çıkınca manzara daha da güzel oldu" dedi. Kalabalık bir aile ise, "Çocuklarla birlikte geldik. Dolunayın bu kadar güzel göründüğünü hiç görmemiştim. Fotoğraflar çekindik, ailece güzel vakit geçirdik" ifadelerini kullandı.
Bulancak'ta yaşanan aşırı sıcak hava dalgasından bunalan vatandaşlar, serinlemek için akşam saatlerinde Bulancak İskelesine akın etti.

İskelenin bankları dolup taşarken, bazı vatandaşlar da kamp sandalyelerini alarak iskelede keyifli vakit geçirdi.

Dolunayın Dikmen tepesinden muhteşem bir şekilde gözüktüğü bu akşam, iskeledeki vatandaşlar bu eşsiz manzarayı ölümsüzleştirmek için fotoğraflar çekti. Sahil ve dolunayı aynı kareye sığdıran amatör fotoğrafçılar çektikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaştı.

Vatandaşlar, serin havanın ve muhteşem manzaranın tadını çıkarırken, keyifli sohbetler ederek uzun süre dolunayın yolculuğunu izledi.

Bir vatandaş, "Bu sıcakta evde durmak ne mümkün? Akşam serinlemek için iskeleye geldik. Hem hava serin, hem de manzara muhteşem. Dolunay da çıkınca manzara daha da güzel oldu" dedi.

Kalabalık bir aile ise, "Çocuklarla birlikte geldik. Dolunayın bu kadar güzel göründüğünü hiç görmemiştim. Fotoğraflar çekindik, ailece güzel vakit geçirdik" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.