Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü'nden Anlamlı Ziyaret

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 24.07.2024 - 12:17, Güncelleme: 24.07.2024 - 12:17 3213+ kez okundu.
 

Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü'nden Anlamlı Ziyaret

Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü yetkilileri, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla gazetemizi ziyaret ederek anlamlı bir jestte bulundular.
Ziyaret, Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü Mali ve İdari İşler Yöneticisi Gürol Gürsoy ve Bilgi İşlem Uzmanı Muhammet Okumuş tarafından gerçekleştirildi. Yetkililer, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle, www.yildizhaber.com.tr internet haber sitesinin Yazı İşleri Müdürü Hasan Selçuk Karabaş ve Yıldız Haber gazetemizin Haber Müdürü Samet Yıldız'ı tebrik ettiler. Bu nazik ziyaret, gazetecilik mesleğine verilen değeri ve takdiri bir kez daha gözler önüne serdi. Gazetemiz adına bu anlamlı ziyaretten dolayı Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü'ne teşekkürlerimizi sunarız. Bu ziyaretten dolayı, Çoruh EDAŞ yetkililerine basın camiasına ve gazetecilik mesleğine verilen önemin bir göstergesi olarak büyük bir memnuniyet duyduğumuzu belirttik.  
Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü yetkilileri, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla gazetemizi ziyaret ederek anlamlı bir jestte bulundular.

Ziyaret, Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü Mali ve İdari İşler Yöneticisi Gürol Gürsoy ve Bilgi İşlem Uzmanı Muhammet Okumuş tarafından gerçekleştirildi.

Yetkililer, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle, www.yildizhaber.com.tr internet haber sitesinin Yazı İşleri Müdürü Hasan Selçuk Karabaş ve Yıldız Haber gazetemizin Haber Müdürü Samet Yıldız'ı tebrik ettiler. Bu nazik ziyaret, gazetecilik mesleğine verilen değeri ve takdiri bir kez daha gözler önüne serdi.

Gazetemiz adına bu anlamlı ziyaretten dolayı Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü'ne teşekkürlerimizi sunarız. Bu ziyaretten dolayı, Çoruh EDAŞ yetkililerine basın camiasına ve gazetecilik mesleğine verilen önemin bir göstergesi olarak büyük bir memnuniyet duyduğumuzu belirttik.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.