Ali Gökdemir vefat etti

VEFAT (YH) - Yıldız Haber | 28.07.2024 - 13:35, Güncelleme: 28.07.2024 - 13:51 9401+ kez okundu.
 

Ali Gökdemir vefat etti

Erikliman Köyü’nden, Eminoğulları’ndan Merhum Hacı Mehmet ve Merhume Gülsüm Gökdemir’in oğlu, Yüksel, Merhume Hamdiye Oturak, Hamdi, Hanife Konanç’ın babaları, Ali Gökdemir vefat etti.
Bulancak esnaflarından Merhum Şükrü Oturak ve Giresun esnaflarından Merhum Hasan Konanç'ın kayınpederi, Merhume Emine Gökdemir'in eşi, Bulancak esnaflarından İzzet Oturak, İdris Oturak, Emin Oturak, Bekir Oturak ve Hacı Oturak'ın dedeleri Ali Gökdemir vefat etti.. Cenazesi 29 Temmuz Pazartesi (yarın) öğle namazına müteakip Bulancak Eski Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Gaziler Tepesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.  Yıldız Haber olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
Erikliman Köyü’nden, Eminoğulları’ndan Merhum Hacı Mehmet ve Merhume Gülsüm Gökdemir’in oğlu, Yüksel, Merhume Hamdiye Oturak, Hamdi, Hanife Konanç’ın babaları, Ali Gökdemir vefat etti.

Bulancak esnaflarından Merhum Şükrü Oturak ve Giresun esnaflarından Merhum Hasan Konanç'ın kayınpederi, Merhume Emine Gökdemir'in eşi, Bulancak esnaflarından İzzet Oturak, İdris Oturak, Emin Oturak, Bekir Oturak ve Hacı Oturak'ın dedeleri Ali Gökdemir vefat etti.. Cenazesi 29 Temmuz Pazartesi (yarın) öğle namazına müteakip Bulancak Eski Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Gaziler Tepesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verilecek. 
Yıldız Haber olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.