Giresun sahilindeki kayalıklar ilaçlandı

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 29.07.2024 - 09:45, Güncelleme: 29.07.2024 - 10:04 2353+ kez okundu.
 

Giresun sahilindeki kayalıklar ilaçlandı

Giresun Belediyesi, yaz mevsiminde artış gösteren sivrisinek, haşere ve zararlılarla popülasyonunu kontrol altına almak amacıyla ilaçlama çalışmalarına hız verdi.
Bu kapsamda, Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin tüm mahallelerinde sürdürülen ilaçlama çalışmalarının ardından, farklı bir uygulama daha gerçekleştirilerek sahil bölgesinde bulunan kayalıklarda, menfezlerde ve dere yataklarında ilaçlama çalışması yapıldı. Vatandaşların sağlığı ve konforu için yürütülen ilaçlama çalışmalarının şehir genelinde özellikle akşam saatlerinde daha da yoğunlaşarak devam edeceği bildirildi. Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri, özellikle yaz mevsiminde artış gösteren sivrisinek ve haşere sorunlarının önüne geçmek için çalışıldığını belirtti. Yetkililer; “Vatandaşlarımızın sağlığı bizim önceliğimiz. Bu nedenle, tüm mahallelerimizde düzenli olarak ilaçlama çalışmaları yaparak, haşere ve zararlılardan kaynaklanabilecek sağlık risklerini en aza indirmeyi hedefliyoruz.” dedi.
Giresun Belediyesi, yaz mevsiminde artış gösteren sivrisinek, haşere ve zararlılarla popülasyonunu kontrol altına almak amacıyla ilaçlama çalışmalarına hız verdi.

Bu kapsamda, Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin tüm mahallelerinde sürdürülen ilaçlama çalışmalarının ardından, farklı bir uygulama daha gerçekleştirilerek sahil bölgesinde bulunan kayalıklarda, menfezlerde ve dere yataklarında ilaçlama çalışması yapıldı.

Vatandaşların sağlığı ve konforu için yürütülen ilaçlama çalışmalarının şehir genelinde özellikle akşam saatlerinde daha da yoğunlaşarak devam edeceği bildirildi.

Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri, özellikle yaz mevsiminde artış gösteren sivrisinek ve haşere sorunlarının önüne geçmek için çalışıldığını belirtti.

Yetkililer; “Vatandaşlarımızın sağlığı bizim önceliğimiz. Bu nedenle, tüm mahallelerimizde düzenli olarak ilaçlama çalışmaları yaparak, haşere ve zararlılardan kaynaklanabilecek sağlık risklerini en aza indirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.