BUFED'den 4 kız çocuğuna ABD'de eğitim imkanı!

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 29.07.2024 - 17:48, Güncelleme: 29.07.2024 - 17:52 7415+ kez okundu.
 

BUFED'den 4 kız çocuğuna ABD'de eğitim imkanı!

Kısa adı BUFED olan Bulancak Dernekler Federasyonu Başkanı Sezgin Karataş, Bulancak ziyaretinde 4 kız çocuğuna ABD’de eğitim imkanı sağlamak istediklerini söyledi.
Başkan Karataş, Bulancak Belediyesi ve Bulancaklı hemşehrimiz Hasan Altuntaş’ın sahibi olduğu İnternational American University ile işbirliği yaptığı ve görüşmeler neticesinde, Bulancak'tan 4 kız çocuğuna eğitim imkanı sunacaklarını müjdeledi. Bulancak’ta ki gençlerin geleceğine yatırım yapmanın öneminden bahseden Başkan Karataş gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız ile bir araya gelerek, bu kapsamda hayata geçirilen proje ile 4 başarılı kız öğrencinin, Amerika'da prestijli bir eğitim alma fırsatı bulacağını ifade etti. BUFED Başkanı Sezgin Karataş, “Bulancak'ımızın yetiştirdiği gençlerin potansiyellerini ortaya çıkararak, onların geleceğine katkıda bulunmak istiyoruz. Bu proje ile kız çocuklarımızın eğitim hayatlarına önemli bir adım atmalarını sağlayacağız. Aynı zamanda, ilçemizin adını uluslararası arenada duyurmak için de önemli bir fırsat olacak” dedi.
Kısa adı BUFED olan Bulancak Dernekler Federasyonu Başkanı Sezgin Karataş, Bulancak ziyaretinde 4 kız çocuğuna ABD’de eğitim imkanı sağlamak istediklerini söyledi.

Başkan Karataş, Bulancak Belediyesi ve Bulancaklı hemşehrimiz Hasan Altuntaş’ın sahibi olduğu İnternational American University ile işbirliği yaptığı ve görüşmeler neticesinde, Bulancak'tan 4 kız çocuğuna eğitim imkanı sunacaklarını müjdeledi.

Bulancak’ta ki gençlerin geleceğine yatırım yapmanın öneminden bahseden Başkan Karataş gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız ile bir araya gelerek, bu kapsamda hayata geçirilen proje ile 4 başarılı kız öğrencinin, Amerika'da prestijli bir eğitim alma fırsatı bulacağını ifade etti.

BUFED Başkanı Sezgin Karataş, “Bulancak'ımızın yetiştirdiği gençlerin potansiyellerini ortaya çıkararak, onların geleceğine katkıda bulunmak istiyoruz. Bu proje ile kız çocuklarımızın eğitim hayatlarına önemli bir adım atmalarını sağlayacağız. Aynı zamanda, ilçemizin adını uluslararası arenada duyurmak için de önemli bir fırsat olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.