Oda Başkanından Milletvekiline sert tepki! 'Üreticiyi tanımayanları biz hiç tanımayız'

EKONOMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.07.2024 - 23:12, Güncelleme: 29.07.2024 - 23:21 4658+ kez okundu.
 

Oda Başkanından Milletvekiline sert tepki! 'Üreticiyi tanımayanları biz hiç tanımayız'

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür'ün TBMM Genel Kurulunda Fındık Üretimi önergesi üzerine yaptığı konuşmayı sert bir dille eleştirdi.
Milletvekili Temür, yaptığı konuşmada önümüzde ki süreçte üreticinin fındığını pazara indirmeden fiyatların açıklanacağını söyledi. Bu açıklamanın ardından sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Ziraat Odası Başkanı Karan, göreve seçilmesinin ardından Milletvekili Temür'ü ne odalarında ne de istişare toplantılarında görmediğini ifade etti. Başkan Karan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Gazi meclis çatısı altında fındık ile ilgili ziraat odaları, sivil toplum kuruluşları ve üreticilerle istişare ettiğini söyleyen AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür'ü Milletvekili seçildikten sonra ne odamızda gördük nede bir istişare toplantısında. Hangi ziraat odası veya sivil toplum kuruluşları ile istişare de bulunmuş gerçekten merak ediyoruz. Seçim öncesi kapı kapı sivil toplum kuruluşları ve ziraat odasını ziyaret eden vekil zaman kavramı yaşıyor herhalde. Bir yere seçildikten sonra bizi ve üreticiyi tanımayanları bu saatten biz hiç tanımayız. Biz fındık üreticisini temsil ediyoruz, siz yoksa sadece Milletvekili olan arkadaşınız FİSKOBİRLİK başkanını mı tanıyorsunuz?"
Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür'ün TBMM Genel Kurulunda Fındık Üretimi önergesi üzerine yaptığı konuşmayı sert bir dille eleştirdi.

Milletvekili Temür, yaptığı konuşmada önümüzde ki süreçte üreticinin fındığını pazara indirmeden fiyatların açıklanacağını söyledi.

Bu açıklamanın ardından sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Ziraat Odası Başkanı Karan, göreve seçilmesinin ardından Milletvekili Temür'ü ne odalarında ne de istişare toplantılarında görmediğini ifade etti.

Başkan Karan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Gazi meclis çatısı altında fındık ile ilgili ziraat odaları, sivil toplum kuruluşları ve üreticilerle istişare ettiğini söyleyen AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür'ü Milletvekili seçildikten sonra ne odamızda gördük nede bir istişare toplantısında. Hangi ziraat odası veya sivil toplum kuruluşları ile istişare de bulunmuş gerçekten merak ediyoruz. Seçim öncesi kapı kapı sivil toplum kuruluşları ve ziraat odasını ziyaret eden vekil zaman kavramı yaşıyor herhalde. Bir yere seçildikten sonra bizi ve üreticiyi tanımayanları bu saatten biz hiç tanımayız. Biz fındık üreticisini temsil ediyoruz, siz yoksa sadece Milletvekili olan arkadaşınız FİSKOBİRLİK başkanını mı tanıyorsunuz?"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.