Giresun'un Tek Kadın Muhtarı Neriman Şahin, Muhtarlık Ofisini Açtı!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 30.07.2024 - 12:08, Güncelleme: 30.07.2024 - 12:49 3263+ kez okundu.
 

Giresun'un Tek Kadın Muhtarı Neriman Şahin, Muhtarlık Ofisini Açtı!

Giresun’un tek kadın muhtarı olan Neriman Şahin, Kuşluhan Köyü Muhtarlık Ofisi'ni Yıldız Haber Gazetesi'nin karşısında hizmete açtı.
Muhtar Şahin’e ilk hayırlı olsun ziyaretini, Bulancak Esnaf Odası Başkanı Mürsel Aktay ve Başkan Vekili Ali Yıldız gerçekleştirdi. Seçilmesinin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen Kuşluhan Köyü için birçok etkinlik ve hizmet gerçekleştiren Muhtar Neriman Şahin’e destek sözü geldi. Esnaf Odası Başkanı Mürsel Aktay ve Başkan Vekili Ali Yıldız, Giresun’un tek kadın muhtarı olan Şahin’e oda olarak destek vereceklerini belirttiler. Samimi ve Hoş Sohbet Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Muhtar Neriman Şahin, nazik ziyaretleri için Mürsel Aktay ve Ali Yıldız’a teşekkür etti. Ziyaret, köy için yeni projelerin konuşulduğu verimli bir sohbetle sona erdi. Giresun’un kadın liderlerinden biri olarak öne çıkan Neriman Şahin, köyüne yaptığı katkılarla takdir topluyor. Şahin’in yeni muhtarlık ofisi, köy halkına daha iyi hizmet verebilmek için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.  
Giresun’un tek kadın muhtarı olan Neriman Şahin, Kuşluhan Köyü Muhtarlık Ofisi'ni Yıldız Haber Gazetesi'nin karşısında hizmete açtı.

Muhtar Şahin’e ilk hayırlı olsun ziyaretini, Bulancak Esnaf Odası Başkanı Mürsel Aktay ve Başkan Vekili Ali Yıldız gerçekleştirdi. Seçilmesinin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen Kuşluhan Köyü için birçok etkinlik ve hizmet gerçekleştiren Muhtar Neriman Şahin’e destek sözü geldi. Esnaf Odası Başkanı Mürsel Aktay ve Başkan Vekili Ali Yıldız, Giresun’un tek kadın muhtarı olan Şahin’e oda olarak destek vereceklerini belirttiler.

Samimi ve Hoş Sohbet

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Muhtar Neriman Şahin, nazik ziyaretleri için Mürsel Aktay ve Ali Yıldız’a teşekkür etti. Ziyaret, köy için yeni projelerin konuşulduğu verimli bir sohbetle sona erdi.

Giresun’un kadın liderlerinden biri olarak öne çıkan Neriman Şahin, köyüne yaptığı katkılarla takdir topluyor. Şahin’in yeni muhtarlık ofisi, köy halkına daha iyi hizmet verebilmek için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.